Facebook @FER - Zapošljavanje i production engineering tech talk - Zagreb

23.10.2018 u 17:00
Facebook @FER - Zapošljavanje i production engineering tech talk - Zagreb

Nikola Đipanov i Luka Steric predstavit će mogućnosti zapošljavanja u Facebooku na predavanju koje će se održati 23. listopada u Sivoj vijećnici na FER-u.

Ova dva zaposlenika Facebooka odgovorit će na pitanja o tome kako je raditi u toj tvrtki, što tamo rade production i software inženjeri, kako proći intervju i testiranje i druga.

Nikola Đipanov je svoje zadnje dvije godine proveo u Facebooku, kao Production Engineer u Dublinu, a prije toga radio je kao računani inženjer u više industrija i kompanija, od malih startupa do velikih telekomunikacijskih kompanija. Zbog učestale izloženosti produkcijskom softveru, razvio je akutnu potrebu za mjerenjem i nadgledanjem – svega!

Luka Steric je Software Engineer u Facebooku. Uredu u Londonu pridružio se 2016. nakon što je diplomirao u Zagrebu. Tijekom studija glavni fokus mu je bio na bioinformatici, posebno na novim generacijama asemblera DNA sekvenci. Prije nego se pridružio Facebooku, odradio je praksu u Genome Institutu u Singapuru i u Međunarodnom monetarnom fondu u Washingtonu. Sada je dio Dumont tima i radi na automatiziranju x-repo testiranja i nadzoru produkata. Kada ne sprječava druge inženjere da potrgaju Facebook, doprinosi Python open source projektima poput Typesheda i Blacka.

Sudjelovanje je besplatno uz prethodnu prijavu.

Lokacija: FER