Kategorija: Financije

Plaća na Revolut? HNB: Da. Porezna: Ipak ne. | Financije | rep.hr
Financije

Plaća na Revolut? HNB: Da. Porezna: Ipak ne.

Prosječna zagrebačka plaća u lipnju 6308 kuna

Prosječna zagrebačka plaća u lipnju iznosila je 6308 kuna neto, što je 938 kuna više od državnog prosjeka.

Prosječna hrvatska plaća u srpnju 5308 kuna

Prosječna hrvatska plaća u srpnju 2009. godine iznosila je 5308 kuna neto, odnosno 7718 kuna bruto, objavio je Državni zavod za statistiku,

Propao jedan od osnivača mreže hrvatskih anđela

Kriza je ugasila slovenski fond Poteza Ventures vrijedan 40 milijuna eura, poznat i po tome što je sudjelovao u osnivanju hrvatske mreže anđela CRANE, piše Poslovni dnevnik.

Prosječna hrvatska plaća u lipnju 5370 kuna

Prosječna hrvatska plaća u lipnju iznosila je 5370 kuna neto, odnosno 7808 kuna bruto, objavio je Državni zavod za statistiku.

Menadžeri u državnim tvrtkama nisu izuzeti od posebnog poreza

Prema Zakonu o posebnom porezu na plaće, mirovine i druge primitke svi isplatitelji tih plaća, mirovina i drugih primanja obvezni su obračunati, obustaviti i platiti posebni porez, objavilo je u priopćenju Ministarstvo financija.

Hrvatska među državama s najvišim opterećenjima na plaće u svijetu

Hrvatska je prema rezultatima KPMG-ovog istraživanja provedenog u 86 država svijeta u samom vrhu po visini opterećenja na plaće.

Prosječna slovenska plaća 924,64 eura

Prosječna neto plaća u Sloveniji prema podacima Statističnog urada Republike Slovenije iznosila je 924,64 eura u lipnju ove godine, odnosno 0,8 posto više nego u svibnju.

Plaće radnika Petrokemije ipak će biti smanjene?

Uprava Petrokemije postupila je suprotno preporuci Nadzornog odbora, te je nakon što su jučer smanjene plaće članovima Uprave odlučili smanjiti plaće i radnicima.

Upravi Petrokemije manje, radnicima iste plaće

Nadzorni odbor Petrokemije smanjio je plaće Upravi tvrtke - najvjerojatnije na 16.944 kune - a radnicima plaće ostaju iste kao i do sada.

Kriza i novi zakon gase male brokerske kuće

Hanfa je na sjednici održanoj 6. kolovoza 2009. godine oduzela odobrenje za rad investicijskom društvu CBB vrijednosnice, na njihov vlastiti zahtjev.