Civilization Network dolazi na Facebook

Civilization Network dolazi na Facebook

Civilizacija - jedna od najpopularnijih strateških računalnih igara svih vremena - uskoro bi trebala dobiti besplatnu mrežnu verziju za igranje preko Facebooka.

Prema objavi na stranicama trvtke Firaxis i stranici Sid Meier's Civilization Networka na Facebooku koje potpisuje sam Sid Meier, uskoro će se tražiti beta testeri za novu igru koja bi trebala ugledati svjetlo dana sljedeće godine. Na navedenoj stranici na Facebooku uskoro će biti objavljeni detalji o tome tko će i kako moći pristupiti zatvorenoj beta verziji igre.

Igrači će sami, u suradnji ili u ratu s prijateljima moći voditi ratove, bogatiti se, razvijati znanost, lobirati u svrhu pobjede na izborima, razvijati gradove i puno više od toga. Puna verzija igre bit će spremna tijekom sljedeće godine.

I kad smo već job site, istaknut ćemo kako Sid Meierov Firaxis games trenutno ima otvorene natječaje za tri radna mjesta: Senior Software Engineer - Graphics Lead, Senior Software Engineer - Systems i Visual Effects Artist: link

The Secret of Monkey Island doživio remake

Legendarna računalna igra The Secret of Monkey Island doživjet će svoje novo izdanje, a čini se da će pokrenuti i novi trend na tržištu računalnih igara.

Izašao Tales of Monkey Island

Guybrush Threepwood ovog mjeseca doživljava veliki come-back: nakon devet godina pauze, ovog mjeseca izlaze već najavljeni remake legendarne igre Secret of Monkey Island, ali i nova igra Tales of Monkey Island koju su zajedno proizveli telltalegames i LucasArts.

Telltale Games besplatno dijelio epizodu Monkey Islanda

Ponuda za besplatni download prve od pet epizoda igre Tales of Monkey Island vrijedila je do danas, 20.9. u devet sati ujutro, a iskoristili su je i neki posjetitelji ovog portala, s obzirom da smo ovaj članak objavili nekoliko sati prije spomenutog roka.