Seminar za prodajne predstavnike u Osijeku odgođen za 16.06.

Centar za poduzetništvo Osijek 16.6.2009. organizira seminar Prodajne vještine za prodajne predstavnike i prodavače u direktnoj prodaji. 

Cilj seminara je osposobiti polaznike za otvaranje pozitivne komunikacije, uspješno provođenje alata prodaje, rješavanje prigovora, praćenje konkurencije, te dati konkretne prijedloge o tome što učiniti kada kupac kaže NE, odnosno kako ga potaknuti da kaže DA.

Kako biti proaktivan i uspješan prodavač glavna je tema ovog seminara.

Voditeljica seminara je mr.sc. Darija Krstić koja će ovu temu objasniti i približiti polaznicima kroz niz praktičnih primjera te različite vježbe i simulacije, a seminar uključuje i nekoliko alata za lakše praćenje i postizanje učinkovitosti prodaje prodajnih predstavnika i prodavača u direktnoj prodaji.

Mr. Krstić ima bogato iskustvo na području prodaje. Naime, četiri godine bila je regionalna voditeljica prodaje u kompaniji AWT International, najjačoj distribucijskoj kući u Hrvatskoj. Također je vodila prodaju u tvrtkama Fairtrade, Orbico i Dupin. Trenutno je voditeljica Centra za poduzetništvo Osijek.

Više informacija o ovom seminaru koji će se održati od 14:30 do 18:30 sati možete saznati na besplatnom telefonu 0800 345 345 ili na web stranici http://www.poduzetnistvo.org/centar