36. CISEx Friday - Zagreb

16.11.2018 u 18:00
36. CISEx Friday - Zagreb

36. CISEX Friday, događaj koji okuplja članove i prijatelje udruge izvoznika softvera CISEx, održat će se 16.11.2018. godine u Pivani.

Službeni program će otvoriti predsjednica CISEx-a, Tajana Barančić s pregledom novosti u radu Udruge, a prvi predavač bit će CEO tvrtke STEMI Marin Trošelj, koji će predstavitiput od ideje do tvrtke koja bavi izradom tehnoloških avantura. 

Zatim će se CEO tvrtke Gideon Brothers Matija Kopić dotaknuti prekretnice na kojoj se naša civilizacija nalazi - niz tehnoloških trendova ubrzava ulazak čovječanstva u doba pametnih strojeva, prijelaza prožetim strahom od dubokih društvenih promjena koje su pred nama. Tehnologije umjetne inteligencije igraju ključnu ulogu u novoj tehno-ekonomiji budućnosti, dok odnos čovjeka i stroja poprima nove i gotovo nezamislive dimenzije suradnje. 

Nakon službenog dijela, slijedi uobičajeno druženje u neformalnoj atmosferi uz hranu i piće. Ovaj događaj je organiziran uz potporu agencija HAMAG BICRO i Europska poduzetnička mreža. Sudjelovanje je besplatno, ali uz obveznu prethodnu prijavu putem sustava Entrio. Registracija sudionika će započeti u 17:45.

Lokacija: Pivana