#MTFPula - Vodnjan

15.05.2019 u 10:00 - 18.05.2019 u 17:00
#MTFPula - Vodnjan

#MTFPula zatvoreni je događaj koji će se održati od 15. do 18. svibnja 2019. godine u Infobipovom Campusu u Vodnjanu.

Namijenjen je stručnjacima iz globalne zajednice inovatora i stručnjaka Music Tech Fest, koji će na njemu s Infobipovim inženjerima istraživati mogućnosti vokalne umjetne inteligencije, nadograđujući ideje nastale na prethodnim #MTF događanjima u Stockholmu i Frankfurtu.

MTF stručnjaci koji će posjetiti Infobip i Istru su znanstvenici iz NASA-e, inženjeri zvuka i slike, IoT i AI stručnjaci, inovatori i humanitarci iz cijeloga svijeta.

#MTFLabs dio festivala namijenjen je Infobipovim zaposlenicima kako bi sa svjetski priznatim znanstvenicima i inovatorima istraživali i radili na inovacijama. Organizirani su i dodatni sadržaji na kojem će sudionici primjerice moći uživo čuti odbijanje zvuka, vlastitih glasova, s površine mjeseca pod vodstvom njemačke umjetnice Martine-Nicole Rojina. Mordechai Braunstein iz Izraela, a u suradnji sa Synergy Moonom, za djecu oštećena sluha, organizirat će radionicu na kojoj će slušati glazbu kroz vibracije, a britanska inovatorica LJ Rich, ujedno voditeljica BBC-jeve emisije o tehnologiji „Click“, izvesti će performans u kojem koristi sinesteziju – kušajući hranu ona čuje melodije koje zatim izvodi uživo.

Lokacija: Infobip Pangea Campus