Web Summer Camp 2019 - Rovinj

28.08.2019 u 09:00 - 30.08.2019 u 17:00
Web Summer Camp 2019 - Rovinj

Osmo izdanje Web Summer Campa, trodnevne Netgenove konferencije s radionicama za web profesionalce, održat će se od 28. do 30. kolovoza 2019. godine u rovinjskom hotelu Lone.

Ovaj događaj prošle godine je okupio više od 200 polaznika i 26 predavača iz 20 zemalja, a slično se očekuje i ove godine.

U fokusu konferencije i dalje ostaju praktične radionice za web stručnjake koje će ove godine biti podijeljene u četiri tematske cjeline: PHP, Symfony, JavaScript i Project Management.

Budući da se čak 40 posto naših polaznika vraća na Web Summer Camp više godina, trudimo se uvijek ponuditi nove teme i prezentirati rješenja koja dosad nisu imali prilike vidjeti. Tako smo umjesto prošlogodišnjih cjelina eZ i UX ove godine uveli Symfony i Project Management, teme za koje su polaznici već prošle godine pokazali znatan interes - pojasnili su ovogodišnji izbor teme u tvrtki Netgen koja organizira konferenciju. 

Neki od predavača koji su već potvrdili dolazak suStephen Priebsch (PHP) i Nicolas Grekas (Symfony). U okviru Project Managementa svoja će znanja između ostalih podijeliti i Peter Taylor, jedan od vodećih stručnjaka u području PM-a i autor bestsellera The Lazy Project Manager. Prijave za predavače otvorene su do kraja travnja, a kompletni program i popis govornika bit će objavljen u svibnju nakon završetka selekcijskog procesa.

Early Bird ulaznice moguće je kupiti ovdje, a ako dolazak planira više osoba iz iste organizacije, moguće je ostvariti dodatan grupni popust. Ulaznica uključuje tri dana praktičnih radionica, bogat program aktivnosti za slobodno vrijeme, kave u pauzama, ručak i večeru svakog dana konferencije, kao i popust na smještaj u Maistra hotelima Lone i Eden. Kao dodatnu uslugu, organizatori osiguravaju i prijevoz autobusom iz Zagreba do Rovinja 27. kolovoza te povratak u Zagreb u nedjelju, 1. rujna. Na taj način svi sudionici imaju priliku spojiti
poslovno putovanje i vikend u društvu svojih pratnji, za koju je također pripremljen prigodan program tijekom konferencije.

Sve informacije o ovogodišnjem Web Summer Campu dostupne su na službenom webu: https://2019.websummercamp.com/

Lokacija: Hotel Lone