Oglas

Ruby on Rails developer

Opis radnog mjesta
Infinum je jedna od prvih tvrtki u Hrvatskoj koja je usvojila Ruby on Rails kao svoju primarnu razvojnu tehnologiju za izradu web aplikacija.
Ovim putem tražimo nove kolege koji nam se mogu pridružiti, a koji imaju iskustva u razvoju Ruby on Rails web aplikacija.
 
Što tražimo od vas ako dođete na ovu poziciju:
- da možete pokazati da ste razvijali neke kompleksnije (čitaj: više od 10 ActiveRecord modela) aplikacije
- da ste razvijali nešto što se koristi negdje u produkciji (ili je nekad bilo u produkciji)
- da ste u toku s Ruby on Rails novostima

OBLIK ZAPOSLENJA
Na ovoj poziciji nije moguće raditi uz studij. Ako ste student koji želi naučiti Ruby on Rails ili manje iskusni Ruby on Rails developer, javite nam se na mail.
Ako ste iskusni web developer koji je radio u tehnologijama poput Djanga, PHP-a ili ASP.NET-a te se želite prebaciti na Ruby, možete se prijaviti na ovu poziciju.
 
MJESTO RADA, PLAĆA I RADNO VRIJEME?
Mjesto rada je Zagreb, Infinumov ured u Andrije Žaje 10, na 1min udaljenosti od Magazinske kleti.
 
Plaća ovisi o vašem iskustvu i znanju i u rangu je tržišnih uvjeta.
Radno vrijeme je 8 sati dnevno, subote se ne rade. Nema fiksnog vremena kad morate doć na posao, ovisno kako se dogovorite s ostatkom teama.
 
Obzirom da vam ne želimo lagati - ovo gore je službeni setup. Postoje situacije (tzv. opsadna stanja) kad se mora neki projekt izbaciti na vrijeme, i tada se radi više, potrebno je nekad odraditi nešto od doma i slično.
 
To ne znači da će vas itko izrabljivati, nego jednostavno da će se nekad dogoditi trenuci kad će biti potreban neki dodatni trud van 8h dnevno.

Lokacija rada: Zagreb

Podaci zaposlenika

Računalna znanja: Napredno znanje rada na računalu

Kontakt podaci

Uz prijavu nam obavezno pošaljite code sample nečega što ste radili, a što mislite da je relevantno za prijavu za ovaj posao.
 
Ako vam ovo gore sve zvuči ok, prijave se putem formulara na Infinumovim stranicama. Rok za prijavu je dok ne popunimo poziciju.