Oglas

Software tester

Opis radnog mjesta
U Infinumu tražimo osobu koja će se baviti testiranjem softvera te općenitom brigom za kvalitetu softvera koji proizvodimo.
 
To u osnovi znači da volite to što radite, da vas veseli rad na raznovrsnim projektima, da ste spremni kontinuirano učiti nove stvari te da imate talent za rješavanje problema koji se događaju u softver developmentu.
 
Testirat ćete web aplikacije na Windows i Mac operativnim sustavima, i mobilne aplikacije na iPhone i Androidima.
 
Što očekujemo od vas:
- da se bavite testiranjem softvera koji izlazi iz Infinuma
- da budete u toku s postojećim tehnologijama
- da vam nije problem koristiti različite operativne sustavne za mobile i desktop
- da možete jasno iskomunicirati softverska očekivanja s našim developerima te pronaći bugove i nejasnoće u softveru za koje nam ne bi palo na pamet da postoje.

Također, ono što je najvažnije, očekuje se da imate iznimno dobru intuiciju za pronalaženje grešaka u web i mobilnim aplikacijama.
 
Dodatne vještine koje smatramo bitnima su:
- Komunikacijske vještine - veliki dio svakog posla je komunikacija s klijentima, dakle važno nam je da ste vješti u tome
- Design oriented - ako vas baš smeta kad padding ne bi trebao biti 3px nego 4px. Iako se ne očekuje od vas da budete dizajner, prilično je bitno da ste sposobni uočiti ovakve stvari
- User interface oriented - ako vas baš smeta da kad želite napraviti neku akciju morate kliknuti 4 puta, a moglo bi se napraviti da je samo 3 puta.
- Attention to detail - ako razumijete da razlika između osrednjeg i odličnog proizvoda je upravo u detaljima

OBLIK ZAPOSLENJA
Na ovu poziciju mogu se javiti i studenti, uz opciju tzv. rada uz studij gdje radite tjedno 30ak sati.
 
FORMALNO OBRAZOVANJE
Za ovu poziciju nam je potpuno nebitno vaše formalno obrazovanje, važno je da ste dobri u testiranju softvera.
Možete biti s FER-a, TVZ-a, Filozofskog fakulteta ili Ekonomije. Nama je samo bitno da možete kvalitetno pronalaziti bugove i brinuti se o kvaliteti softvera.
 
Mjesto rada, plaća i radno vrijeme?
Mjesto rada je Zagreb, Infinumov ured u Andrije Žaje 10, na 1min udaljenosti od Magazinske kleti.
 
Plaća ovisi o vašem iskustvu i znanju i u rangu je tržišnih uvjeta. Ako dolazite s faksa, radit ćete na probnom roku neko vrijeme.
Radno vrijeme je 8 sati dnevno, subote se ne rade. Nema fiksnog vremena kad morate doć na posao, ovisno kako se dogovorite s ostatkom teama.
 
Obzirom da vam ne želimo lagati - ovo gore je službeni setup. Postoje situacije (tzv. opsadna stanja) kad se mora neki projekt izbaciti na vrijeme, i tada se radi više, potrebno je nekad odraditi nešto od doma i slično.
 
To ne znači da će vas itko izrabljivati, nego jednostavno da će se nekad dogoditi trenuci kad će biti potreban neki dodatni trud van 8h dnevno.

Lokacija rada: Zagreb

Podaci zaposlenika

Računalna znanja: Napredno znanje rada na računalu

Kontakt podaci

Ako vam ovo gore sve zvuči ok, prijave se putem formulara na Infinumovim stranicama. Rok za prijavu je dok ne popunimo poziciju.