CPP

Oglas

Web developer

Traži se web developer(ka)

CPP je vodeći hrvatski web alat za kompletno upravljanje financijama i računovodstvom. Dnevno ga koristi širok raspon organizacija, od startupa do poduzeća s preko 50 mil. kuna prihoda.

 

CPP nije samo software već u potpunosti mijenja način poslovanja organizacija i računovodstvenih ureda, uz jedinstveno korisničko iskustvo koje ne nudi niti jedan drugi klasični računovodstveni program. Više o CPP-u možete saznati na www.poslovnapodrska.com.

 

Ovo je Vaša prilika za sudjelovanje u razvoju CPP-a stoga obavezno pročitajte oglas, ako se prepoznajete u sljedećem:

bavite se web aplikacijama ili web stranicama

znate ili želite znati JavaScript

želite sudjelovati u razvoju najnaprednijih poslovnih web alata

znate što je HTML5 i CSS3

pratite trendove u web-developmentu


Što ćete raditi?

Radit ćete na tome da postanete stručnjak iz područja client-sidea. Vaš JavaScript kôd će intenzivno koristiti REST API-e i biti poveznica između dizajna i serverske logike koju korisnik ne vidi. Da bi Vam svakodnevni dan bio lakši tu su razne biblioteke kao jQuery, KendoUI, PubSub i RequireJS. Povremeno ćete se susretati i s LESS-om za CSS.

 

Kako budete napredovali u razvijanju svojih sposobnosti, proširit ćete znanja na napredne HTML5 značajke i razvoj kompleksnih SPA JavaScript aplikacija. Na kraju će se svi piti savršenom kôdu kojeg pišete, a kolege će Vas pitati za savjete.


Što očekujemo?

Ne očekujemo veliko iskustvo, ali nam je bitno da:

 

želite učiti i napredovati

volite svoj posao

ne trebate "dadilju" koja kontrolira svaki odsječak koda, ali se ne ustručavate pitati ono što ne znate

 

Bilo bi super kada biste već donekle bili upoznati s alatima i bibliotekama koje ćete koristiti, a na odmet nije i poznavanje objektno orijentiranog programiranja. Posebno cijenimo organiziranost i posvećenost detaljima.

 

Postojeće znanje je teško procijeniti iz CV-a i razgovora za posao, stoga je poželjno da pošaljete odsječak vlastitog kôda ili manji projekt na kojem ste radili. 


Što nudimo?

S obzirom da nismo plaćenici (mercenaries), odnosno ne radimo po projektima već razvijamo vlastite proizvode, radit ćete u ugodnoj atmosferi bez stresa i fiksnih rokova (ako ste produktivniji pod stresom, smislit ćemo kratke rokove posebno za Vas). Naš zagrebački ured nalazi se u Fijanovoj ulici.

 

Radno vrijeme je 8 sati dnevno, od ponedjeljka do petka. Određeni dio radnog vremena (max 20%) možete iskoristiti za rad na mini-projektu kojeg sami birate. Radno vrijeme može biti fleksibilno, ali očekuje se dolazak do 10 sati (po mogućnosti u jutro).

 

Plaća je u rangu tržišnih uvjeta, a ponajviše ovisi o vašem znanju, iskustvu, samostalnosti i napredovanju.

Vrsta posla: određeno
Lokacija rada: Zagreb

Podaci zaposlenika

Stručna sprema: SSS
Iskustvo: < 1 godine
Strani jezici: engleski
Računalna znanja: HTML, CSS

Kontakt podaci

Prijava
Prijaviti se možete putem web-formulara. Krajnji rok za prijavu je nedjelja, 13.1.2013. u 23:59. Prijava treba sadržavati:
● CV
kratko motivacijsko pismo (zašto želite raditi na CPP-u)
● reference na dosadašnje radove, ako postoje

 
U slučaju da Vam ponudimo radno mjesto, trebate donijeti potvrdu MUP-a o nekažnjavanju.