VIDEO: Animacije u mobilnim aplikacijama | Mobiteli i mobilni razvoj | rep.hr
Mobiteli i mobilni razvoj

VIDEO: Animacije u mobilnim aplikacijama

Link tjedna: TED.com

Neprofitna organizacija TED čiji slogan je "ideje vrijedne širenja" od 1984. godine organizira konferencije poznate po izvrsnim predavanjima, entuzijazmu, optimizmu i inspirativnosti na kojima se pojavljuju svjetski poznati predavači poput Stephena Hawkinga, Billa Gatesa, Setha Godina, Billa Clintona, Googleovaca Brina i Pagea i mnogih drugih.

Duracell proizveo uređaj za bežično punjenje

Duracell proizveo uređaj za bežično punjenje | Tehno i IT | rep.hr

Duracell je najavio kako će uskoro ponuditi liniju "Smart power" proizvoda, koja će sadržavati uređaju poput bežičnog punjača baterija, piše itpro.co.uk

Hrvatska u vrhu po broju nezaposlenih mladih

Hrvatska stopa nezaposlenosti mladih iznosi 26,4 posto, te je prema podacima Eurostata jedna od najvećih stopa nezaposlenosti mladih u Europi.

Wikipedia uvodi kontrolu unosa nekih sadržaja

Objava nekih sadržaja na besplatnoj enciklopediji Wikipedii, jednoj od deset najpopularnijih stranica na Internetu, ubuduće će biti moguća tek nakon što to odobre Wikipedijini volonteri, piše nytimes.com

Nokia pokrenula proizvodnju mini laptopa

Nokia pokrenula proizvodnju mini laptopa | Tehno i IT | rep.hr

Nokia Booklet 3G prvi je laptop koji je u 25 godina postojanja proizvela Nokia, trenutni lider u industriji mobilnih telefona.

Poslovna rješenja Omege software prošla test kompatibilnosti s Windows 7 operativnim sustavom

Omega software kao ponosni Microsoft Gold Certified Partner sudjelovala je na radionici Windows 7 ISV Remediation Workshop  koju je organizirala tvrtka Microsoft Hrvatska. Radionica se održavala u razdoblju od 30. 06 do 03. 07. 2009. u Microsoftovom Inovacijskom centru u Varaždinu.

VIDEO: Zvezdini navijači izludjeli češkog reportera

Češki reporter pokazao je znatnu dozu tolerancije i smirenosti dok su ga navijači srbijanske Crvene zvezde ometali prilikom javljanja uživo.

Otkriven Citroen DS3

Otkriven Citroen DS3 | Ostale vijesti | rep.hr

Novi Citroen DS3 otvara novu citroenovu liniju modela DS, a narudžbe su započele odmah nakon predstavljanja na salonu u Frankfurtu.

Pokrenut još jedan portal za razmjenu udžbenika

Prije samo nekoliko dana pokrenut je još jedan portal za razmjenu školskih udžbenika, a na njemu je trenutno čak 3042 oglasa preko kojih se nude ili traže školske knjige.

Facebook povećava broj zaposlenih za 50 posto

Facebook će u ovoj godini povećati broj zaposlenih za 50 posto, rekao je direktor tvrtke Mark Zuckerberg u intervjuu za Bloomberg.