Gscreen najavio laptop s dva 15,4 inčna monitora

Gscreen najavio laptop s dva 15,4 inčna monitora | Tehno i IT | rep.hr

Tvrtka GSCREEN koja se predstavlja kao tvrtka koja proizvodi laptope s dva monitora, najavila je svoj model GSCREEN SPACEBOOK 2009, koji će imati dva identična 15,4 inčna ekrana, jedan pored drugoga.

Bugarska domaćin e-Business i e-Marketing sajma Webit

E-Business & e-Marketing sajam Webit, prvi je sajam te vrste koji obuhvaća cijelu regiju jugoistočne Europe, a održat će se 7. i 8. listopada u Bugarskoj. Organizator događaja je e-Academy.

Omega software ponudila studentske prakse

Omega software je u okviru akademske suradnje sa Zagrebačkom školom ekonomije i managementa primila na dvotjednu stručnu praksu u odjel marketinga Mateju Stepančić, studenticu četvrte godine.

Eurosuper malo jeftiniji, Eurodizel bez promjene

INA je u ponoć počela primjenjivati nove cijene benzina: Eurosuper 95 pojeftinio je na 7,80 kuna, cijena Eurodizela ostaje nepromijenjena, dok je autoplin skuplji i sada litra košta 4,16 kuna. 

Igudesman and Joo u Dubrovniku 6. rujna

Poznati zabavljači Aleksey Igudesman i Richard Hyung-ki Joo koji su svijet osvojili svojim originalnim preradama uglavnom klasičnih glazbenih djela i ove godine imaju nastup u Hrvatskoj, i to u Dubrovniku šestog rujna.

Sindikat protiv otkaza u HT-u sljedeće godine

Hrvatski Sindikat Telekomunikacija predložio je da u planu za 2010. ne bude proglašenje viška radnika, piše Business.hr

Ruđer organizira konferenciju o računalnom pristupu biološkim sustavima

Ljetna škola i konferencija The 3rd Adriatic Meeting On Computational Solutions in the Life Sciences, održat će se u organizaciji 'Ruđerovih' znanstvenika u Primoštenu od 1. do 5. rujna ove godine.

Menadžeri u državnim tvrtkama nisu izuzeti od posebnog poreza

Prema Zakonu o posebnom porezu na plaće, mirovine i druge primitke svi isplatitelji tih plaća, mirovina i drugih primanja obvezni su obračunati, obustaviti i platiti posebni porez, objavilo je u priopćenju Ministarstvo financija.

Slovenski prevarant stranicom molbaonline.com zarađuje na naivnima

Slovenski prevarant Jernej Čehovin pokrenuo je stranicu molbaonline.com na hrvatskom jeziku na kojoj prodaje savjete za pisanje molbi za posao.

Facebook trenutno traži 83 zaposlenika

Facebook trenutno traži 83 zaposlenika | Zapošljavanje | rep.hr

Nakon nedavnih napisa o tome kako će Facebook povećati broj zaposlenih za 50 posto, provjerili smo koliko je oglasa za posao raspisala ova tvrtka i saznali da trenutno traže 83 zaposlenika.