Dr. Ichak Adizes predavač na seminaru u Osijeku

Dr. Ichak Adizes predavač na seminaru u Osijeku | Edukacija i događanja | rep.hr

Osnivač i direktor Adizes instituta, konzultant i jedan od vodećih svjetskih stručnjaka s područja organizacijskih rezultata u promjena dr. Ichak Adizes održat će na osječkom Ekonomskom fakultetu predavanje pod nazivom "Kako i zašto organizacije rastu, stare i umiru (i kako se nositi s time)" u utorak 3.2.2009. u 11 sati.

Oliver Scholz novi generalni direktor Bayera Hrvatska

Oliver Scholz novi je generalni direktor Bayera u Hrvatskoj, te je od siječnja 2009. godine na toj funkciji zamijenio Simon-Thorsten Wiebuscha, piše Business.hr.

Krešo Perica novi direktor IBM-a Hrvatska

Krešo Perica postao je početkom godine novi direktor hrvatske podružnice IBM-a Hrvatske, te je na tom mjestu početkom ove godine zamijenio Ivana Vidakovića.

Hanfa izmijenila program za obuku brokera i investicijskih savjetnika

Hanfini ispiti moći će se organizirati i u suradnji s drugim institucijama, umjesto VSS-a bit će dovoljno zvanje prvostupnika a izmijenjen je i dio obrazovnog programa doznaje se u novom Hanfinom pravilniku donesenom na prvoj ovogodišnjoj sjednici Agencije.

Dopunsko zdravstveno osiguranje uplatilo 200 tisuća novih korisnika

Dopunsko zdravstveno osiguranje uplatilo je oko 200 tisuća novih korisnika u posljednjih mjesc dana, čime se broj ukupnih korisnika popeo na 900 tisuća građana, doznaje se u Hrvatskom zavodu za zdravstveno osiguranje.

Prosječna hrvatska plaća u studenom 5063 kune

Prosječna hrvatska plaća u studenom 2008. godine iznosila je 5063 kune, što je nominalno jedan posto više, a realno 1,1 posto više nego u listopadu, objavila je FINA.

Vožnja tramvajem u najužem centru Zagreba postaje besplatna

Vožnja tramvajem u najužem centru Zagreba postaje besplatna | Ostale vijesti | rep.hr

Vožnja tramvajem u najužem centru grada Zagreba od 1. siječnja 2009. godine postala je besplatna, kako bi se rasteretio promet i smanjila potreba za parkiranjem. Ova odluka odnosi se na prijevoz od Trga Bana Jelačića do udaljenosti od dvije tramvajske stanice u bilo kojem smjeru.