Inetec nudi 5000 kuna nagrade i povelju diplomantima FER-a

Inetec nudi 5000 kuna nagrade i povelju diplomantima FER-a

Institut za nuklearnu tehnologiju d.o.o. raspisuje natječaj za dodjelu Nagrade "INETEC" dipl. inženjerima elektrotehnike ili računarstva Sveučilišta u Zagrebu Fakulteta elektrotehnike i računarstva koji su diplomirali u ak.god. 2008./2009., a u svrhu poticanja izvrsnosti i nagrađivanja najboljih studenata.

Pravo natjecanja za Nagradu za ak.god. 2008./2009. imaju svi diplomirani inženjeri Sveučilišta u Zagrebu Fakulteta elektrotehnike i računarstva, Studija elektrotehnike - smjerova: Automatika, Elektroenergetika, Elektrostrojarstvo i automatizacija, Industrijska elektronika, te Studija računarstva, a nagrada se sastoji od 5000 kuna i povelje.

Natječaj je otvoren do 30. listopada 2009. godinem a zainteresirani trebaju poslati životopis te preslik ocjena postignutih tijekom svih godina studija na adresu:

INETEC-Institut za nuklearnu tehnologiju d.o.o.
Dolenica 28
10 250 Lučko

sa naznakom: Za natječaj za dodjelu Nagrade.

Odluka o dodjeli Nagrade s popisom nagrađenih objavit će se na web stranici fer.hr i oglasnoj ploči FER-a najkasnije tjedan dana prije Dana Fakulteta elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu.