Seminar o web stranicama za poduzetnike u Osijeku

Centar za poduzetništvo Osijek organizira dvodnevni  seminar „Web stranica - stvarna potreba ili tehnološki hir“.

Seminar je namijenjen poduzetnicima početnicima, poduzetnicima koji uvode nove tehnologije poslovanja i oglašavanja, voditeljima marketinga te svima onima koji žele proširiti postojeća znanja o web stranicama te potencijalu, izvedbi i tipovima web stranica.

Cilj seminara je ukazati na prednosti i potrebu web stranica za poduzetnike. Posjedovanje vizualno atraktivne web stranice nije dovoljno, web stranica mora biti funkcionalna, mora omogućavati dvosmjernu komunikaciju između poduzetnika i posjetitelja; web stranica mora raditi za poduzetnika. Prodajno mjesto, mjesto za oglašavanje, analiza tržišta te info servis samo su neke od uloga web stranice. Cilj seminara je prenijeti polaznicima znanja s kojima će moći i znati izabrati tip i namjenu svoje buduće ili postojeće web stranice, no i povećati svoju ulogu u izradi i održavanju web stranice, sve kako bi web stranica u potpunosti ispunila očekivanja i bila maksimalno prilagođena tvrtki. Smanjenje troškova izrade i održavanja web stranice kroz veći angažman poduzetnika jedna je od tema.

Polaznicima će biti prenešen know-how o potencijalu i prednostima web stranice, o tehnici i kronologiji izrade te tipovima web stranica. Naglasak će biti na racionalizaciji troškova te na povećanju uloge poduzetnika u procesu izrade web stranice.

Predavač je Saša  Gvozdenović, suvlasnik tvrtke AD rem, koji će, potaknut iskustvima iz prakse, polaznike upoznati s načinom kako modernizirati tvrtku uz minimalne troškove. Višegodišnje iskustvo u projektiranju i implementaciji ICT rješenja, konstatno usavršavanje kroz stručne seminare (PUMA, Microsoft certifikacija, Centar za poduzetništvo i dr.), sukreator i predavač niza tečajeva i seminara ICT tematike (tečaj „Internet bez straha“) .

Seminar će se održati 08. i 09.09.2009. god. u prostorijama Centra za poduzetništvo, J.J.Strossmayera 341 (Poduzetnički inkubator BIOS, objekt A) u vremenu od 15,00 do 19,00 sati. Cijena seminara iznosi 250,00 kn (cijena je subvencionirana od strane Poduzetničkog inkubatora BIOS).

Sve dodatne informacije možete dobiti na besplatni broj telefona 0800 345 345 ili na info@poduzetnistvo.org.