Kategorija: Informacije korisnicima

Rep.hr od listopada na Gemiusu

Portal rep.hr priključio se na Gemius, te prve rezultate o posjećenosti portala u listopadu očekujemo kad u drugoj polovici studenog budu prikazani rezultati za Gemius.

Smanjeni kapacitet rada portala

Poštovani posjetitelji, portal rep.hr radit će smanjenim kapacitetom od 30.7. (četvrtak) do 2.8. (nedjelja).

Isprika zbog tehničkih problema na portalu

Poštovani posjetitelji job portala rep.hr, ispričavamo se zbog povremene nedostupnosti portala tijekom petka 26.6.2009. godine, nadamo se da će problemi uskoro biti otklonjeni kako se ne bi ponavljali u budućnosti.

Što je najčitanije na rep.hr-u?

Ekskluziva o Kregarovoj i Srićinoj kandidaturi, intervju s Željkom Anderlonom i Primorčeve mjere štednje samo su neke teme najčitanijih članaka rep.hr-a u prva dva mjeseca postojanja.

Uveden RSS feed za rep.hr

RSS feed za pregledavanje oglasa za posao uveden je na portalu rep.hr, nakon što je sve veći broj korisnika tražio njegovo uvođenje.

Otvorena rep.hr stranica na facebooku

Rep.hr stranica na facebooku služit će za lakšu komunikaciju između korisnika i portala, kao dodatni kalendar za događaje u računalnom i ekonomskom svijetu, a na njoj će povremeno biti moguće osvojiti i neke manje nagrade.

Dobrodošli na rep.hr

Poštovani posjetitelji, pred vama je web portal rep.hr, prvi specijalizirani job site za računalne i ekonomske poslove koji će osim oglasa za posao donositi i članke s istog područja.