Tomislav Balaž voditelj logistike u Omega Software-u

Tomislav Balaž postao je novi voditelj odjela logistike u tvrtki Omega software, nakon godine dana provedenih na poziciji voditelja distribucije za Republiku Hrvatsku u tvrtki Dučkić Prom d.o.o.  

Karijeru je započeo u tvrtki Darm d.o.o. gdje je od samostalnog komercijalista napredovao do voditelja poslovnice pa onda i to Člana Uprave i koordinatora prodaje.  

U svojem dosadašnjem radu stekao je veliko iskustvo na području prodaje i marketinga, unaprjeđenja prodaje i nabave od organizacije i unapređivanja distribucijske mreže tvrtke, koordinacije i kontrole prodajnih timova do organizacije, planiranja i realizacije marketinških aktivnosti, kontroling prodajnih i unapređivačkih timova na terenu itd.. Posjeduje certifikat MCSA (Microsoft Certified System Administrator).   

U Omega software glavne odgovornosti će mu biti održavanje kvalitete isporučenih usluga te kontrola rada IT sustava u tvrtki: održavanje, nabava i vođenje evidencije o tehničko-tehnološkom materijalu, hardveru, održavanje operativnih sustava u tvrtkama klijenata, realizacija internih projekata.