Završen projekt implementacije poslovnog rješenja Imperios u tvrtku Ecos trgovina d.o.o.

Ecos trgovina d.o.o. i Omega software završili su projekt implementacije poslovnog rješenja Imperios u Ecos trgovinu te dvije sestrinske tvrtke Ecos Yachting i Temo. 

Ecos trgovina d.o.o. ovlašteni je, i među najvećima u RH, distributer poznatih svjetskih brandova kao LG, Ariston, Carrier, Bosch, Siemens, Sony, Philips, Gorenje, Moulinex, EWT i Soehnle u segmentu ponude audio i video tehnike, kućanskih aparata i klima uređaja. Centar veleprodajne djelatnosti i logistička podrška –servis locirani su u Zagrebu, a distribucijsku maloprodajnu mrežu čini čak 14 prodavaonica širom zemlje.

Projektom implementacije poslovnog rješenja Imperios ECOS uspostavljen je cjeloviti integrirani informacijski sustav.

Procesno i podatkovno su podržane i povezane sve suštinske poslovne funkcije (skladišno poslovanje, nabava, prodaja, servis) kao i  pomoćne upravljačke funkcije (računovodstvo, financije, ljudski resursi i plaće), a s glavnim poslovnim ciljem pravovremenog protoka poslovnih informacija neophodnih za donošenje poslovnih odluka i poteza.

O složenosti izvedbe i opsegu ovog projekta, brojke govore same za sebe:
3...........poslovna subjekta ECOS grupe
13..........stalnih članova projektnog tima
15..........lokacija diljem Hrvatske
>100.......korisnika ERP rješenja Imperios
460…………dana realizacije projekta 

„Projekt Implementacije ERP rješenja Imperios u ECOS bio je izuzetno složen, s obzirom na veličinu organizacije i specifičnosti samog sustava. Detaljna analiza i dokumentacija, izuzetno susretljivi i kooperativni partneri usmjereni na kvalitetu izlaznih rezultata prije svega te predanost i fokus cjelokupnog projektnog tima na uspjeh realizacije ovog izazovnog poduhvata, najbolja je praksa proizašla iz ovog projekta. Danas sa zadovoljstvom gledam na koristi koje poslovno rješenje Imperios svakodnevno donosi Ecosu, kao i na stečeno iskustvo suradnje s našim partnerima iz Ecosa, koje izuzetno cijenim i ljudski i poslovno. Nakon dugog i složenog zajedničkog puta do današnjih rezultata, teško se samo tako „oprostiti“ i prepustiti kolegama daljnju podršku, ali s obzirom da je Ecos uvijek pun novih ideja za unaprjeđenje, uvjerena sam da ćemo se i u budućnosti susretati na izazovnim projektima i sa zadovoljstvom ih očekujem!“ - izjavila je Mia Živković, voditeljica projekta.