Rep.hr organizira događaj o mobilnim aplikacijama! | Edukacija i događanja | rep.hr
Edukacija i događanja

Rep.hr organizira događaj o mobilnim aplikacijama!

VIDEO: Kako imati nezaboravno vjenčanje?

Činjenica da je video snimku početka ovog vjenčanja na Youtubeu pogledalo 29 milijuna ljudi, dovoljno govori o samoj snimci.

Sutra redizajnirani Jutarnji.hr

Sutra redizajnirani Jutarnji.hr | Internet | rep.hr

Velika udarna vijest i jako puno 'skrolanja' naslovnice odlike su novog izgleda jednog od najčitanijih news portala Jutarnji.hr-a koji će sutra zamijeniti dosadašnji.

Vlada najavila virtualnu radnu knjižicu, više odmora i raniji rad na neodređeno

Vlada najavila virtualnu radnu knjižicu, više odmora i raniji rad na neodređeno | Zapošljavanje | rep.hr

Vlada je danas u hitnu saborsku proceduru uputila prijedlog zakona o radu, a najvažniji prijedlog izmjene očekuje se po pitanju rada na određeno vrijeme, objavljeno je na Vlada.hr

Brezak Brkan i Pušelja organiziraju tečaj Twittera za tvrtke

Tweetokracija, prva specijalizirana radionica za profesionalno korištenje društvene mreže Twitter održati će se u Zagrebu, u Poslovnom centru VMC 5. studenog 2009. godine.

Lider besplatan na Internetu do 4. studenog

Lider besplatan na Internetu do 4. studenog | Internet | rep.hr

Tjednik Lider pokrenuo je svoje digitalno izdanje koje će u svrhu promocije do 4. studenoga biti dostupno i bez korisničkih podataka.

Windows 7 od danas dostupan u Hrvatskoj

Novi Microsoftov operacijski sustav, Windows 7, od danas je dostupan u Hrvatskoj kao i u cijelom svijetu. Prenosimo Microsoftovo prioopćenje.

Prosječna hrvatska plaća u kolovozu 5267 kuna

Trend pada plaća započet nakon lipnja nastavio se i u kolovozu u kojem je prosječna hrvatska neto plaća iznosila 5267 kuna, 

Inovacijski programi BICRO-a predstavljeni na Ruđeru

Prezentacija inovacijskih programa Poslovno-inovacijskog centra BICRO pod nazivom BICRO info dan održana je prekjučer na Institutu Ruđer Bošković, čijim znanstvenicima su predstavljeni oblici podrške koju programi državne potpore pružaju suradnji znanstvene zajednice i gospodarstva.

Luka Bulić o Kerumu i Fani

Željko Kerum ponovno je meta pjesama Luke Bulića, a rep.hr donosi tekst najnovijeg hita "Fani hej" koji će u petak biti pušten na Anteni Zagreb, dok ćemo glazbeni zapis dodati kroz nekoliko dana.

Uhićeni menadžeri Podravke, Fime i SMS-a

Uhićeni menadžeri Podravke, Fime i SMS-a | Karijere | rep.hr

Darko Marinac, Zdravko Šestak, Saša Romac i Josip Pavlović iz koprivničke Podravke, Milan Horvat iz varaždinske Fima Grupe i Srđan Mladinić iz splitskog SMS-a uhićeni su zbog sumnje u malverzacije dionicama Podravke, javlja Večernji.hr