Čak šest hrvatskih tvrtki na Deloitteovom popisu brzorastućih | Tvrtke i tržišta | rep.hr
Tvrtke i tržišta

Čak šest hrvatskih tvrtki na Deloitteovom popisu brzorastućih

VIDEO: Zvezdini navijači izludjeli češkog reportera

Češki reporter pokazao je znatnu dozu tolerancije i smirenosti dok su ga navijači srbijanske Crvene zvezde ometali prilikom javljanja uživo.

Otkriven Citroen DS3

Otkriven Citroen DS3 | Ostale vijesti | rep.hr

Novi Citroen DS3 otvara novu citroenovu liniju modela DS, a narudžbe su započele odmah nakon predstavljanja na salonu u Frankfurtu.

Pokrenut još jedan portal za razmjenu udžbenika

Prije samo nekoliko dana pokrenut je još jedan portal za razmjenu školskih udžbenika, a na njemu je trenutno čak 3042 oglasa preko kojih se nude ili traže školske knjige.

Facebook povećava broj zaposlenih za 50 posto

Facebook će u ovoj godini povećati broj zaposlenih za 50 posto, rekao je direktor tvrtke Mark Zuckerberg u intervjuu za Bloomberg.

T-portal se vratio na Gemius

T-portal se vratio na Gemius | Internet | rep.hr

T-portal se vratio na Gemiusovu ljestvicu, te prema podacima o posjećenosti za srpanj ove godine zauzima tek četvrto mjesto - iza Net.hr-a, Index.hr-a i Forum.hr-a, dok mu je za petama 24sata.hr koji je s trećeg mjesta skliznuo na peto.

Objava koordinata lokacije pružit će novu uporabljivost Twitteru

Twitter razvija opciju koji će postojećim korisnicima omogućiti objavu njihove lokacije, odnosno koordinata na karti, piše ChannelWeb.

Hakirao Javno.hr i došao do lozinki korisnika

Hakirao Javno.hr i došao do lozinki korisnika | Internet | rep.hr

Web portal Gadgeterija upozorio je prije desetak dana na ranjivost portala Javno.hr, te pokazao kako je jedan od hakera u samo nekoliko koraka došao do lozinki korisnika tog portala.

Žene više vole muške šefove

Dvije trećine žena preferiraju šefove muškarce, jer su bolji menadžeri i manje skloni prmjeni raspoloženja, rezultati su ovomjesečne ankete portala onepool.com

Komentar Zlatka Turkoviča: Je li bitniji burzovni tečaj ili vlastiti stav?

Najlošije što osoba koja trguje na burzi može učiniti je slijepo slijediti dnevne burzovne cijene. Na kratak rok one skoro uvijek iznenade.

Angela Merkel na čelu liste najmoćnijih žena svijeta

Angela Merkel na čelu liste najmoćnijih žena svijeta | Karijere | rep.hr

Angela Merkel na vrhu je Forbesove nove liste najmoćnijih 100 žena svijeta, na kojoj većinu čine šefice Uprave velikih korporacija.

Objavi oglas

Procedura je jednostavna – dovoljno je poslati logo tvrtke i sadržaj oglasa na posao@rep.hr i isti ćemo objaviti tijekom toga ili sljedećeg dana.