Kategorija: Edukacija i događanja

Weblica se vraća | Edukacija i događanja | rep.hr
Edukacija i događanja

Weblica se vraća

Rep.hr medijski pokrovitelj konferencije Informatika u turizmu: Primjena.com

Konferencija „Informatika u turizmu: Primjena.com“ kojoj je rep.hr jedan od medijskih pokrovitelja pružit će okupljenima strateške informacije o mogućnostima i raspoloživim tehnologijama i rješenjima namijenjenim turističkoj industriji, s ciljem poboljšanja poslovanja. 

PRimjena.com organizira konferenciju Informatika u turizmu

Konferencija“PRimjena.com: Informatika u turizmu” na kojoj će se okupiti domaća stručna elita iz ICT industrije te predstavnici domaćih turističkih poslovnih subjekata – hotelijera, turističkih agencija te prijevoznika održat će se 02. travnja 2009. godine.

Mini recesijska konferencija - prodaja weba

Mini konferencija predavača Alena Majera i Tomislava Cara koja će pomoći svima koji imaju problema s prodajom oglasnog prostora na webu održat će se 27.3.2009. godine 

Predavanje Caroline Jarret najzapaženije na Perpetuumovoj konferenciji

Predavanje Caroline Jarret najzapaženije na Perpetuumovoj konferenciji | Edukacija i događanja | rep.hr

Predavanje Caroline Jarret o web upotrebljivosti bilo je najzapaženije predavanje na četverodnevnoj iSite korisničkoj konferenciji u organizaciji Perpetuum Mobilea, koja je završila danas radionicom "Pisanje za web" slovenskog eksperta Vuka Ćosića.

Stipendijom do bankarske prakse u Grazu

Sveučilište u Grazu i Steiermarkische Sparkasse Bank raspiali su natječaj za prijavu na "Best of South-East", edukacijski program namijenjen talentiranim i ambicioznim diplomantima i studentima iz Slovenije, Hrvatske Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore i Makedonije.

ASP.NET radionica na FER-u

eSTUDENT i Microsoft Hrvatska prvu u ciklusu ASP.NET radionica održat će u petak, 20. ožujka 2009. u 12 sati u Sivoj vijećnici FER-a.

EFZG za lipanj sprema međunarodnu studentsku konferenciju

EFZG za lipanj sprema međunarodnu studentsku konferenciju | Edukacija i događanja | rep.hr

Studentski projekt Međunarodne studentske konferencije pod nazivom 1st International Student Conference 2009 „Time to Rethink Economics“ po prvi puta održati će se 12. i 13. lipnja 2009. u prostorima Ekonomskog fakulteta Zagreb. 

Prvi rok brokerskog ispita u subotu 18.04.2009.

Prvi rok ispita za provjeru stručnih znanja potrebnih za dobivanje dozvole ili licence za obavljanje poslova brokera održat će se u subotu 18.04.2009. u prostorima Filozofskog fakuleta, Ivana Lučića 3.

Osijek: Web stranica - stvarna potreba ili tehnološki hir

Centar za poduzetništvo Osijek, dana 24. i 25. ožujka 2009. godine organizira seminar pod nazivom „Web stranica – stvarna potreba ili tehnološki hir“.

Inovativnost, istraživačko sveučilište i poduzeće zasnovano na znanju

Predavanje Inovativnost, istraživačko sveučilište i poduzeće zasnovano na znanju prof.dr. Ignaca Lovreka održat će se u srijedu 25. oćujka u 13 sati u Sivoj viječnici FER-a u Zagrebu.

Objavi oglas

Procedura je jednostavna – dovoljno je poslati logo tvrtke i sadržaj oglasa na posao@rep.hr i isti ćemo objaviti tijekom toga ili sljedećeg dana.