Kategorija: Edukacija i događanja

Weblica se vraća | Edukacija i događanja | rep.hr
Edukacija i događanja

Weblica se vraća

Sajmovi karijera na FER-u i Ekonomiji

Sajam karijera na Fakultetu elektrotehnike i računarstva JobFair održat će se u utorak i srijedu - 17. i 18. ožujka - a osim nekoliko tvrtki - poslodavaca, studentima će se predstaviti i portal rep.hr čija prezentacija uz savjete za posloprimce je predviđena u srijedu u 15 sati.

Brokerski ispit u srijedu 18.04.

Prvi rok ispita za provjeru stručnih znanja potrebnih za dobivanje dozvole ili licence za obavljanje poslova brokera održat će se u subotu 18.04.2009. u prostorima Filozofskog fakuleta, Ivana Lučića 3, objavila je Hanfa.

Uskoro kreće četvrta iSite korisnička konferencija

Godišnja konferencija korisnika iSite sustava za upravljanje portalima održava se po četvrti puta u organizaciji tvrtke Perpetuum Mobile d.o.o., od 17. - 20. ožujka u Hotelu International u Zagrebu.

Studenti ZŠEM-a razgovarali s poslodavcima na Student future dayu

Studenti ZŠEM-a razgovarali s poslodavcima na Student future dayu | Edukacija i događanja | rep.hr

Student future day naziv je događaja koji je u organizaciji Zagrebačke škole ekonomije i managementa po četvrti put okupio brojne studente i tvrtke koje su se tim putem predstavile.

Osječki seminar "Kako zaposliti i zadržati ljude" odgođen za 27.03

"Kako zaposliti i zadržati najbolje ljude" naziv je seminara na kojem poduzetnici mogu saznati kako pronaći zaposlenike, pratiti njihovu efikasnost i zadržati motiviranost. 

Okrugli stol o novinarstvu na internetu

Okrugli stol o budućnosti nezavisnog novinarstva na internetu održat će se sutra 10. ožujka 2009. godine u 17:30 sati u HND-u u Zagrebu u organizaciji Hrvatskog novinarskog društva i web stranica H-alter.org i pollitika.com 

Uspostavnim potporama znanstvenici mogu dobiti do 150.000 eura za projekte

Natječaj „Uspostavne potpore“ Nacionalne zaklade za znanost, visoko školstvo i tehnologijski razvoj RH (NZZ) namijenjen je hrvatskim i inozemnim znanstvenicima do 35 godina starosti koji u Hrvatskoj žele započeti samostalnu istraživačku karijeru.

Otvoreni natječaji za Fulbrightovu stipendiju

Veleposlanstvo SAD-a u suradnji s Ministarstvom znanosti, edukacije i sporta ponudilo je hrvatskim građanima mogućnost prijava za Fulbrightovu i Hubert H. Humphreyevu stipendiju za godinu 2010/2011.

Poduzetnički video donosi nagradu od 3000 eura

Europska komisija raspisala je natječaj u kojem poziva europske poduzetnike, redatelje i studente da snime kratki film o poduzetništvu i osvoje novčane nagrade.

Predavanje o licenciranju softvera i baza podataka na FER-u u petak

Predavanje Licensing Software and Databases održat će u petak 27. veljače u 10 sati u Sivoj viječnici FER-a dr. Sarah Macnaughton s Oxfordskog sveučilišta.

Objavi oglas

Procedura je jednostavna – dovoljno je poslati logo tvrtke i sadržaj oglasa na posao@rep.hr i isti ćemo objaviti tijekom toga ili sljedećeg dana.