Kategorija: Edukacija i događanja

Weblica se vraća | Edukacija i događanja | rep.hr
Edukacija i događanja

Weblica se vraća

Microsoft pokrenuo portal kako bi računalno opismenio Amerikance

Microsoft je pokrenuo web portal preko kojeg će pomoći milijunima Amerikanaca u stjecanju dodatnih znanja kako bi bili konkurentniji na tržištu rada, javlja Reuters.

Morović na PMF-u o tehničkoj analizi

Stjepan Morović, direktor Hanfinog sektora za razvoj, istraživanje i statistiku održat će predavanje o tehničkoj analizi u četvrtak 26. veljače 2009. godine u 18 sati u predavaonici 004 na matematičkom odsjeku PMF-a.

John Leary Joyce dolazi na konferenciju o executive coachingu

Konferencija o executive ciachingu "About coaching" održat će se u srijedu 25. veljače u hotelu Westin, objavljeno je preko PR agencija Abrakadabra.

VERN preuzeo ZŠM

VERN preuzeo ZŠM | Edukacija i događanja | rep.hr

Činom svečanog potpisivanja ugovora, grupacija VERN', u čijem je sastavu Veleučilište VERN', prvo i najveće privatno poslovno veleučilište, preuzela je Zagrebačku školu za menadžment (ZSM).

Konferencija o internetu i političkom marketingu

Konferencija o internetu i političkom marketingu | Edukacija i događanja | rep.hr

Konferencija "PRimjena.com: Internet i politički marketing" koja će pokušati odgovoriti na pitanje kako iskoristiti utjecaj Interneta na proces političkog komuniciranja i marketinga te na upravljanje odnosima s javnošću održat će se u Zagrebu 12. veljače.

Poboljšajte prodajne aktivnosti pohađanjem seminara

Hladni pozivi i okidači u prodaji prvi su od pet jednodnevnih seminara Prodajne akademije koji će se održati u veljači.

Business plan studentima ekonomije donosi nagradu od 15.000 kuna

Natjecanje u pisanju poslovnih planova namijenjeno je studentima dodiplomskih i poslijediplomskih studija, a cilj mu je upoznati studente s osnovnim poduzetničkim znanjima i vještinama.

Hanfa čeka nove brokere

Hanfa čeka nove brokere | Edukacija i događanja | rep.hr

Hrvatska agencija za nadzor financijskih usluga od danas do 4. veljače 2009. godine primat će prijave za obrazovni program i polaganje ispita za brokere, ovlaštene upravitelje mirovinskim fondovima i ovlaštene upravitelje mirovinskih osiguravajućih društava.

ConTEL 2009 u lipnju, prijave radova do 1. veljače

Međunarodna konferencija ConTEL 2009 - 10th International Conference on Telecommunications održat će se od 8. do 10. lipnja 2009. u Zagrebu.

Predavanje "Od tranzistora do suvremenih mikroprocesora"

Predavanje "Od tranzistora do suvremenih mikroprocesora (60 godina razvoja)" održat će mr.sc. Ivo Penzar, u predavaonici 004 na Matematičkom odjelu PMF-a, Bijenička 30, u četvrtak 22. siječnja u 18 sati.