Inchoo

Osječka tvrtka Inchoo osnovana je 2008. godine, ima 37 zaposlenih i bavi se izradom internet trgovina baziranih na Magento platformi.

Oglas

Frontend Developer

Zaposli se kao Frontend Developer u Inchoou!

Tko smo mi?

Inchoo je tvrtka specijalizirana za izradu eCommerce rješenja. Najčešće su to online trgovine koje izrađujemo od početne faze planiranja pa sve do lansiranja i to primarno na Magento platformi. S našim klijentima nastojimo ostvariti dugoročan partnerski odnos te kontinuirano radimo na održavanju i stalnom nadograđivanju online trgovina u produkciji.

Postojimo već 11 godina i do sada smo radili na više od 450 različitih projekata s klijentima iz svih dijelova svijeta – trgovcima hokejaške opreme, džipova, fotografske opreme, opreme za trčanje itd. Često putujemo k njima, ali i oni nas znaju posjetiti.

Ovaj posao zahtijeva timski rad osoba različitih profila – dizajnera, developera, konzultanata, project managera i poslovne podrške. Trenutno brojimo 50-ak zaposlenika.

Frontend Developer u Inchoou
Od Frontend Developera očekujemo da promišlja o razvoju i implementaciji korisničkog sučelja trgovine te o tome kako postići njen tehnički maksimum. U suradnji s timom i project managerima, odlučuje koji su zadaci prioritetni, gdje treba zapeti s klijentom i projektom, a gdje popustiti. Skupa s timom pronalazi nova rješenja za nove izazove!

S kim ćeš raditi?
U Inchoou su developerski timovi podijeljeni na frontend tim i nekoliko backend (PHP) developerskih timova. Timovima koordiniraju Project Manageri koji im pomažu lakše savladati zadatke, osigurati im dostatnu količinu posla te ih skupa s arhitektima i CTOom usmjeriti na daljnju edukaciju i napredovanje.

Osim njih, Frontend Developer surađuje s timom digital marketing specijalista i dizajnera.

Kako nove ljude uvodimo u posao?
Kod nas je uobičajeno da prije ulaska u produkcijski tim Inchooeri s mentorima prođu internu edukaciju u trajanju od 5-7 tjedana. U edukaciji se, u zavisnosti od prethodnog iskustva, stavlja naglasak na usavršavanju osnova frontend posla te osnova rada Magento platforme. U prvih mjesec dana treba naučiti kako platforma radi, kako se prilagođava i nadograđuje i razumjeti specifičnosti u područjima komunikacije s klijentima, rada na projektima i procesa unutar tvrtke.

Po ulasku u tim, slijedi upoznavanje s projektima na kojima će se raditi te, za početak, rješavanje zadataka uz pomoć tima; nakon upoznavanja s projektima i savladavanja osnova rada u timu slijedi i samostalni rad na projektima. Pratimo osobni ritam novih kolega i osiguravamo svu potrebnu podršku.

Koga bismo voljeli vidjeti kao novog Frontend Developera u Inchoou?
Tražimo iskusnog frontendaša, no otvoreni smo zaprimiti i prijave izvanrednih talenata.

Ne tražimo diplomu, nego vrednujemo znanje, motiviranost i proaktivnost.

Uspješan kandidat ima napredno poznavanje web developmenta, neovisno o programskom jeziku. Podrazumijeva se i napredno poznavanje HTMLa, CSSa i JavaScripta, a ono što nas svakako zanima je nešto od modernog developmenta kao što su React i/ili Vue.JS.

Ako u svom portfoliju nemaš službenih projekata i iskustva koji bi te reprezentativno prikazali, nakucaj nešto što pokazuje tvoje znanje.

Broj otvorenih pozicija: više
Tip ugovora: na neodređeno
Mjesto rada: TC Super, Trg slobode 6, Osijek (uz povremeni rad od kuće)
Početak rada: po dogovoru

Lokacija rada: Osijek

Podaci zaposlenika

Računalna znanja: HTML, Javascript, CSS, React, Vue.js

Kontakt podaci

Kako se prijaviti i što očekivati nakon prijave?
Pošalji nam svoj životopis i primjere koda (preferirano na GitHubu) tvojih projekata na posao[at]inchoo.net.
Povratno ćemo se javiti s osvrtom na prijavu i, ovisno o tome kakva je bila, možda te pozvati na razgovor u naš ured.
Svoju prijavu možeš poslati do 24.01.2020.

Za sva pitanja slobodno nam se obrati putem maila posao[at]inchoo.net