Triple Innovations

Triple Innovations je softverska agencija usmjerena na razvoj poslovnog softvera na renomiranim svjetskim platformama: Salesforce i Microsoft Azure.

OSNOVNI PODACI O TVRTKI
Web stranica: triple-innovations.com
Linkedin stranica: triple-innovations
Godina osnutka: 2013.
Sjedište tvrtke: Budmanijeva 5, Zagreb
Broj zaposlenih: 20
Uprava tvrtke: Ivor Bakša, CEO i osnivač

DJELATNOST TVRTKE
Triple Innovations je softverska agencija usmjerena na razvoj poslovnog softvera na renomiranim svjetskim platformama: Salesforce i Microsoft Azure. Naše znanje temelji se na projektima u Telecom, Pharma, Mobility i Gaming industrijama. 
S preko 200 uspješnih projekata diljem svijeta stekli smo potrebna znanja i iskustva koja su nas oblikovala u vrhunskog sistem integratora Enterprise softvera za kvalitetniju, bržu i stabilnu digitalizaciju poslovanja. 
Kroz analizu zahtjeva, projektno vođenje, tehničke dizajne, arhitekturu i implementaciju specijaliziranih rješenja postavljamo automatizirani sustav prilagođen potrebama klijenata. 

PROJEKTI: 
CRM Implementation
Custom CPQ (Calculator)
Tendering Solution
Commando – Coupon Management System
Pure Win – Promotion Catalogue
Tigar – Data Protection Solution (GDPR)
DevOps and process optimization

TEHNOLOGIJE
Salesforce (Service & Sales Cloud consulting and administration, Apex coding, Aura components, LWC, Visualforce), Web (HTML, CSS, JS, React.js), Integration (SOAP, REST API), .NET (MVC.NET, .NET Core, Azure development), Database (Stored procedures, optimization, Oracle, MS SQL, PostgreSQL).

OSNOVNI PODACI O ATMOSFERI U TVRTKI
Prosječna dob zaposlenih: 31
Kultura u firmi: 
• Poticanje djelatnika na edukacije (dobivanje nagrada za ostvarene edukacije), redoviti feedback team leaderu i manageru (kroz appraisal intervjue), briga o fizičkom zdravlju (uključena teretana, individualni treninzi i sportska dvorana) i mentalnom (osigurani razgovori sa stručnom osobom).
• Izuzetan uspjeh, napor i trud se uvijek nagrađuju kroz različite bonuse i benefite.
• Cijeni se individualnost, otvorena komunikacija i kultura međusobnog pomaganja i podupiranja te rasta i razvoja 

ZAPOŠLJAVANJE
Prihvaćamo otvorene molbe za posao i uvijek na njih odgovaramo: https://triple-innovations.com/careers.php.

Ako ste sudjelovali u bilo kojem dijelu procesa razvoja softvera (npr. kao developer, business developer, osoba u marketingu, arhitekt, dizajner) i voljni ste raditi u timu koji raste i gdje se svi međusobno uvažavamo, slobodni ste javiti se.

Opis procedure zapošljavanja: 
• Prvi korak je inicijalni intervju s team leaderom u kojem gledamo možeš li znanjem doprinijeti timu, a još nam je važniji kulturološki fit. U istom razgovoru cilj je da predstaviš svoje iskustvo, znanje, mogućnosti, interese te poslovna očekivanja.
• Drugi korak je testiranje znanja (najčešće kroz praktični zadatak).
• Treći korak je testiranje sposobnosti i ugodan razgovor na kavi, van poslovne atmosfere sa psihologicom da vidimo na koji ćeš se način najbolje uklopiti u radnu okolinu.
• Zadnji korak je finalni dogovor oko starta i uvjeta.

STUDENTI, ako želite
• upoznati jedan realan poslovni sustav s dobrim SW development procesom
• raditi s kolegama iz Europe (Njemačka, Austrija, Slovenija, Makedonija, Srbija, …)
• učiti o razvoju koristeći moderne web i database tehnologije (Oracle 12g, HTML5, jQuery, .NET, MVC.NET,React) ili o razvoju na još modernijim PaaS platformama (konkretno Salesforce, Azure)
• vidjeti što je i kako u praksi izgleda agilni razvoj
• učiti kroz dobre SW dev principe (SOLID, patterns), što znači dobar UX a što CI/CD
• doživjeti kako izgleda rad na softverskim projektima za renomirane klijente iz prve ruke
• jednom riječju, postati The Inženjer spremniji za tržište rada
... onda je ovo prava firma za vas.

> Surađujući s fakultetima, studentima omogućujemo 6-tjednu praksu uz mentorstvo.
> Zapošljavanje preko student servisa uz fleksibilno radno vrijeme u skladu sa studentskim obvezama.

Što su profili tvrtki

Profili tvrtke nova su plaćena usluga na rep.hr-u kojom se tvrtka može predstaviti prvenstveno kako bi zainteresirani zaposlenici mogli doznati više o tvrtki prije nego se jave na natječaje za posao, ali i za sve druge oblike informiranja i prezentiranja tvrtke u IT & web zajednici koja prati portal.

Profili tvrtki rade se prema želji tvrtke, a predložene cjeline su osnovne informacije o tvrtki, informacije o proceduri zapošljavanja, te pitanjima o uvjetima rada programera i uvjetima rada općenito. Logotipi tvrtki koji vode na profile uskoro će biti istaknuti na naslovnici portala.

Tvrtke koje naruče godišnju objavu profila u paketu će dobiti i besplatnu objavu istaknutih oglasa na portalu.

Svi prijedlozi čitatelja o tome čime proširiti profile, kao i upite tvrtki o izradi profila mogu se poslati na mail info AT rep.hr. Profili će uskoro biti trajno istaknuti na naslovnici portala.