Superology

Tehnološka tvrtka koja razvija rješenja u industriji sportskog klađenja.

OSNOVNI PODACI
Web stranica:
s-o.dev/superology
Godina osnutka: 2012.
Adresa: Kuzminečka 10, Zagreb
Broj zaposlenih: 90

DJELATNOST TVRTKE
Glavna djelatnost:
Razvoj softvera - mobilna aplikacija Superbet
Primjeri projekata: pokretanje i razvoj prve betting društvene mreže SuperSocial unutar Superbet aplikacije. SuperSocial je nastao kao ideja jednog od inženjera u timu koji je htio provjeriti zašto korisnici screenshotaju svoje tickete. Omogućili smo korisnicima mogućnost dijeljenja odigranog ticketa i sve ostalo je povijest. Trenutno imamo 600 tisuća korisnika i možemo reći da smo tek na početku razvoja društvene mreže. Iako mreža sama po sebi ima vrijednost za korisnike, želimo rasti dalje. Uz osnovne dijelove društvene mreže (feed, profili, praćenje drugih korisnika, public chat, tematski kreirani kanali za razgovor) radimo na gamifikaciji, privatnim i grupnim chatovima, crowd bettingu s ciljem da svojim korisnicima omogućimo više inspiracije i više sretnih trenutaka.

Događaji koje organizira: SuperMinds – tech konferencija i masterclass Super Girls škola programiranja za djevojke i djevojčice TransFER – studentsko mentorstvo za studente FER-a

TEHNOLOGIJE:
Frontend
JavaScript, Vue.js, CSS3, Webstorm, Firebase
Backend
Kafka, AWS, Elixir, Docker, Prometheus
Android
Android studio, Firebase, Kotlin, Rx Java, Gradle, Jetpack Compose
iOS
Xcode, Swift, RxSwift, Fastlane
Product Design
Figma, Adobe Cloud, Miro, Lokalise
QA
Cucumber Studio, Testa, Ruby, Jira Xray

OSNOVNI PODACI O ATMOSFERI U TVRTKI:
Prosječna dob zaposlenih:
30 godina
Korporativna kultura: Superology gradi kulturu autonomije i odgovornosti, a to je vidljivo u svakom dijelu razvoja proizvoda, ali i svakodnevnog života. Potiče se samostalno donošenje odluka, proaktivnost i otvorena, iskrena komunikacija. Godišnji odmor je neograničen, budžeti za opremu i edukacije također, a trud se nagrađuje redovitim povišicama, bonusima i visokom razinom fleksibilnosti i povjerenja. Izuzetno se cijene entuzijazam i znatiželja. Superology puno daje i isto toliko i očekuje. Pozitivna atmosfera rezultat je tolerancije svih ukusa, pristupa i stavova, dok god ne utječu negativno na nečiji rad ili na ostatak tima.
Opcije prehrane: Kuhinja je na raspolaganju svim zaposlenicima u bilo kojem trenutku. Zaposlenici se mogu poslužiti kavom, sokovima, sendvičima, voćem, slatkišima i drugim usputnim zalogajima. Moguće je podgrijati ili pripremiti vlastiti ručak. Također, svaki tjedan je na točioniku nova vrsta piva za popodnevne sate nakon posla.
Specifičnosti: Rad u cross-functional produktnim timovima i dinamičan discovery proces omogućuju kontinuirano istraživanje, inovacije, testiranja i nadograđivanje aplikacije. Ovakav način rada doprinosti stvaranju ozračja u kojem nema strogih rokova ni višemjesečnih priprema za velike launcheve. S obzirom na potpuni ownership u razvoju produkta, potiče se znatiželja i odvažnost u predlaganju novih rješenja, a kreativni potencijal je neograničen. Ovakav način rada rezultira velikom autonomijom i slobodom u individualnom radnom procesu.

ZAPOŠLJAVANJE
Profili ljudi koje tvrtka najviše zapošljava: softverski inženjeri, dizajneri, analitičari podataka i drugi stručnjaci
Broj novozaposlenih u prethodnoj godini: 50
Opis procedure zapošljavanja:
1, Predselekcija na temelju LinkedIn profila ili životopisa. Više nas zanimaju iskustvo i uloge na prethodnim projektima nego samo poznavanje određenih tehnologija.
2. Upoznavanje s team leadom na poziciji za koju se prijavljuješ i s članovima People & Culture tima. Očekivanja postoje s obje strane i zato ćemo se pobrinuti da ti što detaljnije odgovorimo na pitanja i pružimo ti sve informacije potrebne za donošenje odluke.
3. Nakon susreta, šaljemo ti kratki zadatak. Zadatak je isti i za juniore i za seniore, a osmišljen je tako da iz njega dobijemo uvid u tvoju razinu tehničkog znanja, ali i pristup i način razmišljanja. Nema netočnih odgovora i samostalno si određuješ rok za rješavanje.
4. Sastajemo se još jednom (uživo ili putem videopoziva) kako bismo prokomentirali zadatak i bolje shvatili tvoj pristup rješenju. Ako se slažemo oko svega, vrlo brzo ćemo zaključiti dogovor i definirati uvjete.
Raspon plaća: vidljiv na web stranici
Dodatni benefiti:
Plaća iznad prosjeka industrije (početna neto plaća ovisi o razini znanja i iskustva), uz redovite godišnje i prigodne bonuse
Prilika za rad na najsuvremenijim tehnologijama usmjerenima prema kontinuiranom poboljšanju našeg tech stacka
Prilika za užu specijalizaciju i fokusirano napredovanje u odabranom području rada
Neograničen budžet za međunarodne konferencije i edukacije, uredska knjižnica, interne radionice među kolegama
Neograničen godišnji odmor
Fleksibilno radno vrijeme i mogućnost djelomičnog remote rada
Svakodnevni rad bez strogih rokova, klijenata i stresa – i bez puštanja na produkciju petkom popodne
Oprema po izboru (računalo, mobitel, slušalice i bilo što drugo vezano za rad)
Ugodan uredski prostor s pojedinačnim uredima u kojima radi maksimalno 8 osoba; besplatno parkirno mjesto i ostava za bicikle
Razne pogodnosti vezane za kvalitetu života i zdravlje (godišnji sistematski pregled, potpuno subvencionirana Multisport pretplata itd.)
Studenti: Superology nudi mogućnost zapošljavanja preko Student servisa. Studenti imaju mogućnost kraćeg ili punog radnog vremena te slobodne dane u vrijeme ispita. Mladi talenti dobivaju svoje mentore, a zahvaljujući opuštenoj atmosferi i razumijevanju za studentske obveze, najčešće po završetku školovanja ostaju raditi u Superologyju.

Što su profili tvrtki

Profili tvrtke nova su plaćena usluga na rep.hr-u kojom se tvrtka može predstaviti prvenstveno kako bi zainteresirani zaposlenici mogli doznati više o tvrtki prije nego se jave na natječaje za posao, ali i za sve druge oblike informiranja i prezentiranja tvrtke u IT & web zajednici koja prati portal.

Profili tvrtki rade se prema želji tvrtke, a predložene cjeline su osnovne informacije o tvrtki, informacije o proceduri zapošljavanja, te pitanjima o uvjetima rada programera i uvjetima rada općenito. Logotipi tvrtki koji vode na profile uskoro će biti istaknuti na naslovnici portala.

Tvrtke koje naruče godišnju objavu profila u paketu će dobiti i besplatnu objavu istaknutih oglasa na portalu.

Svi prijedlozi čitatelja o tome čime proširiti profile, kao i upite tvrtki o izradi profila mogu se poslati na mail info AT rep.hr. Profili će uskoro biti trajno istaknuti na naslovnici portala.