LeverUP Consulting

LeverUP Consulting, registrirani Salesforce Partner, je tim stručnjaka u svojim područjima s operativnim i upravljačkim iskustvom u različitim granama industrije.

Web stranica: leverup.io 
Godina osnutka: 2021.
Lokacija tvrtke:  Zagreb (Hrvatska)
Aktivna tržista: Tallinn (Estonia), Riga (Latvija), Vilnius (Litva), Beč (Austrija), Varšava (Poljska)
Uprava tvrtke: Daria Nemčonok (CEO), Vitaly Belyakov (CFO), Stjepan Martinić (COO)

Djelatnost tvrtke: LeverUP, registrirani Salesforce Partner, tim je stručnjakinja i stručnjaka s operativnim i upravljačkim iskustvom u različitim granama industrije. U regiji smo jedina tvrtka certificirana za puni skup Salesforce Marketing Cloud tehnologija. Naši iskusni certificirani Salesforce arhitekti te (tehnički) konzultanti s višegodišnjim iskustvom rada na velikim Salesforce cross-cloud implementacijskim projektima pružit će vam puno više od same Salesforce implementacije. Pomoći će vam da ubrzate rast poslovanja, inspirirate klijente personaliziranim pristupom, povećate učinkovitost, te nadmašite sva očekivanja.
Našu je djelatnost u 2023 godini Salesforce nagradio prestižnom nagradom “CEE Rising Star - Partner of the Year”. 

Tehnologije: Salesforce end-to-end arhitektura, Salesforce Marketing Cloud, Salesforce CDP, CRM i Customer Experience rješenja; personalizacija korisničkog iskustva, business intelligence rješenja.

Projekti: Nudimo skalabilna rješenja u cross-cloud Salesforce arhitekturi, prilagođena potrebama pojedinih industrijskih sektora, kao što su vodeće telekom tvrtke, proizvodna i e-commerce poduzeća, financijske institucije te osiguravajuća društva. LeverUP je visoko ocijenjen sa strane klijenata i partnera zbog inovativnog pristupa i besprijekorne implementacije arhitekture CRM i CXM sustava te sustava marketinške automatizacije. Radimo na dugoročnim projektima implementacije i održavanja Salesforce platformi u vodećim domaćim i međunarodnim tvrtkama kao što su Metro CC, Danfoss, Interwetten, Magenta Telecom, Bite Telecom, Kesko Senukai Digital Voestalpine, Marsh McLennan Agency i Framos. LeverUP-ovo geografsko područje poslovanja prostire od Jadrana, sve do Skandinavskih zemalja, Ujedinjenih Američkih Država i Kanade. 

Radna atmosfera u tvrtki: Još uvijek smo mala tvrtka, a to znači da smo brzi, fleksibilni i prilagodljivi. Nema “šefovanja”. Naša struktura vođenja tvrtke je horizontalna, bez korporativnih gluposti i micromanagementa.  
Međusobno povjerenje je temelj našeg sustava vrijednosti! Svjesni smo da profesionalci kojima se doista vjeruje rade bolje nego u slučaju da im se stalno govori što da rade. Naša filozofija se naslanja na povjerenje, osobnu inicijativu, timski posao, poduzetnički duh, odgovornost i ravnotežu. 

Korporativna kultura: Sudjelujemo u inicijativi Salesforce Talent Alliance te strateški zapošljavamo eksperte za Salesforce koji se tek razvijaju - mlade talentirane profesionalce. Otvoreni smo i transparentni te smo usmjereni na realne ponude za posao i uvjete koji doista odgovaraju našim zaposlenicima. Ne vjerujemo u „korporativne gluposti“, već se usredotočujemo na ono što uistinu osnažuje naše zaposlenike. Zovemo ih Trailblazers, oni pokreću cjelokupnu Salesforce ekonomiju, a LeverUP, kao Salesforceov certificirani partner, čini najbolje za stvaranje prvoklasnog radnog okruženja za nadarene profesionalce koji žele postati certificirani Salesforce eksperti.
U LeverUP-u ne toleriramo bilo kakvu vrstu diskriminacije. Kod nas su svi dobrodošli, bez obzira na rod, vjeru, rasu i narodnost, pa i sitnice kao što su pirsinzi i tetovaže. Vjerujemo da raznolikost čini našu tvrtku još boljom, te je spremnost za učenje i poslovne izazove jedini uvjet koji imamo za svoje (buduće) zaposlenice i zaposlenike :) 

Zapošljavanje: Profili ljudi koje tvrtka najviše zapošljava: Developeri(ce), konzultanti(ce), arhitekti(ce) softvera.

Procedura zapošljavanja: S kandidatkinjama i kandidatima koji pokažu potencijal prvo prolazimo uvodni, opći 1/1 intervju (na daljinu ili uživo), a potom eventualno i drugi krug intervjua tijekom kojeg raspravljamo o konkretnijim pitanjima koja se tiču pozicije i radnih uvjeta. Ne zahtijevamo rješavanje zadanih selekcijskih zadataka, osim u slučaju tehnički orijentiranih pozicija (developeri/ce) za koje smo osmislili brze testove. U testovima ne tražimo prvenstveno teorijsko znanje, već smo fokusirani na rješavanje problema. Ne moraš biti Salesforce stručnjak(inja) da bi prošla/o naš test ;)

Dodatne prednosti: Fleksibilno radno vrijeme i rad od kuće, bonus za uspješnost, pet friendly radni prostor, plaćen prijevoz, bonus pri rođenju djeteta, plaćanje vrtića, edukacijski budžet, interne edukacije, opremljena kuhinja u uredskom prostoru, parking za bicikle, organizirane sportske i društvene aktivnosti

Studenti(ce): Provodimo program predavanja i zapošljavanja na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, a ta suradnja omogućava nam širenje svijesti o Salesforce platformi i pronalaženje novih talentiranih studentica i studenata koji se priključuju našem timu. Predavanja iz praktične primjene CRM rješenja i primjene 

Što su profili tvrtki

Profili tvrtke nova su plaćena usluga na rep.hr-u kojom se tvrtka može predstaviti prvenstveno kako bi zainteresirani zaposlenici mogli doznati više o tvrtki prije nego se jave na natječaje za posao, ali i za sve druge oblike informiranja i prezentiranja tvrtke u IT & web zajednici koja prati portal.

Profili tvrtki rade se prema želji tvrtke, a predložene cjeline su osnovne informacije o tvrtki, informacije o proceduri zapošljavanja, te pitanjima o uvjetima rada programera i uvjetima rada općenito. Logotipi tvrtki koji vode na profile uskoro će biti istaknuti na naslovnici portala.

Tvrtke koje naruče godišnju objavu profila u paketu će dobiti i besplatnu objavu istaknutih oglasa na portalu.

Svi prijedlozi čitatelja o tome čime proširiti profile, kao i upite tvrtki o izradi profila mogu se poslati na mail info AT rep.hr. Profili će uskoro biti trajno istaknuti na naslovnici portala.