LeverUP Consulting

LeverUP Consulting, registrirani Salesforce Partner, je tim stručnjaka u svojim područjima s operativnim i upravljačkim iskustvom u različitim granama industrije.

Web stranica: https://www.leverup.io/ 
Godina osnutka: 2021. (u Estoniji 2016.)
Lokacija tvrtke: Zagreb, Tallinn
Uprava tvrtke: Daria Nemčonok, Vitaly Belyakov

Djelatnost tvrtke: LeverUP Consulting, registrirani Salesforce Partner, je tim stručnjaka u svojim područjima s operativnim i upravljačkim iskustvom u različitim granama industrije. Iskusni certificirani Salesforce IT arhitekti, konzultanti i razvojni programeri. Brojni uspješni projekti Salesforce cross-cloud implementacije.
LeverUP donosi puno više od same Salesforce implementacije. Ubrzava rast poslovanja, inspirira klijente personaliziranim iskustvom, povećava učinkovitost i nadmašuje očekivanja.

Tehnologije: Salesforce end-to-end arhitektura, Salesforce Marketing Cloud, Pardot B2B automatizacija marketinga,, Salesforce CDP (former Customer 360), business intelligence rješenja.

Projekti: Skalabilna rješenja u cross-cloud arhitekturi, prilagođena potrebama pojedinih industrijskih sektora. Inovativna i besprijekorna arhitektura CRM sustava. Dugoročni projekti u vodećim međunarodnim tvrtkama kao što su Metro CC Danfoss, Telia, Interwetten, Cazoo, Petrol i Hilti. 

Radna atmosfera u tvrtki: Još uvijek smo mala tvrtka, a to znači da smo brzi, fleksibilni i prilagodljivi. Nema “šefovanja”. Naša struktura vođenja tvrtke je horizontalna, bez korporativnih gluposti i micromanagementa.  
Međusobno povjerenje je temelj našeg sustava vrijednosti! Svjesni smo da profesionalci kojima se doista vjeruje rade bolje nego u slučaju da im se stalno govori što da rade. Naša filozofija se naslanja na povjerenje, osobnu inicijativu, timski posao, poduzetnički duh, odgovornost i ravnotežu. 

Korporativna kultura: Sudjelujemo u inicijativi Salesforce Talent Alliance i strateški zapošljavamo eksperte za Salesforce koji se tek razvijaju, mlade talentirane profesionalce. Otvoreni smo i transparentni te smo usmjereni na realne ponude za posao i uvjete koji doista odgovaraju našim zaposlenicima. Ne vjerujemo u „korporativne gluposti“, već se usredotočujemo na ono što uistinu osnažuje naše zaposlenike. Zovemo ih Trailblazers, oni pokreću cjelokupnu Salesforce ekonomiju, a LeverUP, kao Salesforceov certificirani partner, čini najbolje za stvaranje prvoklasnog radnog okruženja za nadarene profesionalce koji žele postati certificirani Salesforce eksperti.
Članovi smo inicijative Pledge1%, korporativnog filantropskog pokreta kojim pomažemo zajednici. U sklopu inicijative pomažemo najvećem izvannastavnom STEM programu u EU, pokretu Croatian Makers, u postizanju njihovih vrijednih ciljeva. Croatian Makers obuhvaćaju više od 150 tisuća djece u Hrvatskoj. Ovim STEM programom upravlja IRIM (Institut za razvoj i inovacije mladih), neprofitna organizacija sa sjedištem u Hrvatskoj (privatna zaklada).
U sklopu spomenute inicijative pomažemo zajednici i potrebitima na više načina, uključujući pomaganje žrtvama rata i prirodnih katastrofa, pomoć školskim ustanovama, te pomoć životinjama u potrebi.
U našoj se tvrtki mogu pronaći i svi koji vole društvene i sportske aktivnosti, u sklopu ekipe LeverUP Trailblazers. 

Zapošljavanje: 
Profili ljudi koje tvrtka najviše zapošljava: Developeri, konzultanti, arhitekti softvera.
Procedura zapošljavanja: S kandidatima i kandidatkinjama koji pokažu potencijal prvo prolazimo uvodni, opći 1/1 intervju (na daljinu ili uživo), a potom eventualno i drugi krug intervjua u kojem se bavimo konkretnijim pitanjima oko pozicije i uvjeta rada. Ne zahtijevamo rješavanje zadanih selekcijskih zadataka, osim u slučaju tehnički orijentiranih pozicija (developeri) za koje smo osmislili brze testove na platformi Testdome. U testovima ne tražimo prvenstveno teorijsko znanje već smo fokusirani na rješavanje problema. Ne moraš biti Salesforce stručnjak(inja) da bi prošao / prošla naš test ;-) 
Dodatni benefiti: Fleksibilno radno vrijeme i rad od kuće, fleksibilan radni prostor (rad u uredu, loungeu ili coworking prostoru), 13. plaća, pet friendly, tuševi za potrebe dolaska na posao biciklom ili treninga u pauzi za ručak / prije ili nakon radnog vremena, plaćen prijevoz, uplate u dobrovoljni mirovinski fond, bonus pri rođenju djeteta, plaćanje vrtića, edukacijski budžet, interne edukacije, opremljena kuhinja u uredskom prostoru, parking za bicikle.

Studenti(ce): Provodimo program predavanja na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Predavanja iz praktične primjene CRM rješenja i primjene marketinške automatizacije vode direktorica LeverUP Consultinga Daria Nemčonok, izvršni direktor Stjepan Martinić i drugi stručnjaci iz tvrtke. 
Predavanja iz praktične primjene CRM rješenja i primjene marketinške automatizacije provode se u sklopu Katedre za informatiku čiji je cilj kreirati vrhunske stručnjake koji će koristiti informacijsku tehnologiju u svrhu poboljšanja konkurentnosti hrvatskih poduzeća. Također, studenti će slušati predavanja i u sklopu Katedre za marketing te Katedre za menadžersku informatiku, dvaju izrazito važnog i dinamičnih područja ekonomije.
Suradnja zagrebačke tvrtke LeverUP Consulting i Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu pokrenuta je sa svrhom pripreme studentica i studenata za praktičnu primjenu Salesforce rješenja uz otvaranje mogućnosti za brži pronalazak željenog radnog mjesta nakon studija. Ovim dodatnim angažmanom tvrtka LeverUP Consulting ponovno dokazuje svoju stručnost i profesionalnost u području za CRM i marketinšku automatizaciju te uspješnu suradnju sa Salesforceom, broj jedan svjetskom CRM platformom. 
Sličnu suradnju otvoriti ćemo i s drugim obrazovnim institucijama, kada se za to steknu uvjeti.

Što su profili tvrtki

Profili tvrtke nova su plaćena usluga na rep.hr-u kojom se tvrtka može predstaviti prvenstveno kako bi zainteresirani zaposlenici mogli doznati više o tvrtki prije nego se jave na natječaje za posao, ali i za sve druge oblike informiranja i prezentiranja tvrtke u IT & web zajednici koja prati portal.

Profili tvrtki rade se prema želji tvrtke, a predložene cjeline su osnovne informacije o tvrtki, informacije o proceduri zapošljavanja, te pitanjima o uvjetima rada programera i uvjetima rada općenito. Logotipi tvrtki koji vode na profile uskoro će biti istaknuti na naslovnici portala.

Tvrtke koje naruče godišnju objavu profila u paketu će dobiti i besplatnu objavu istaknutih oglasa na portalu.

Svi prijedlozi čitatelja o tome čime proširiti profile, kao i upite tvrtki o izradi profila mogu se poslati na mail info AT rep.hr. Profili će uskoro biti trajno istaknuti na naslovnici portala.