Marketing

CJENIK USLUGA:

GODIŠNJI PROFIL TVRTKE NA REP.HR-u
Profili tvrtke su stranice na portalu rep.hr na kojima se predstavljaju IT tvrtke, s primarnim ciljem izgradnje dobrog imidža među developerima, tj. potencijalnim zaposlenicima, ali i svima drugima zainteresiranima za više informacija o navedenoj tvrtki. Profili tvrtki uključuju i druge usluge: godišnju objavu oglasa za posao, praćenje tvrtke kroz članke i sudjelovanje na jednoj rep.hr-ovoj konferenciji.
Više informacija možete preuzeti ovdje (PDF). Puna cijena profila iznosi 5400 kuna + PDV, no mogući su dodatni popusti.

BANNERI
Za klasičnu promociju bannerima na raspolaganju su dva bannera dimenzija 300x250.
Banner na gornjoj desnoj poziciji - 1500 kuna + PDV
Banner na donjoj desnoj poziciji - 800 kuna + PDV

IT PUB KVIZ
Rep.hr organizira četiri IT pub kviza godišnje. Na njima sudjeluje do 20 četveročlanih ekipa koje se natječu odgovarajući u pisanom obliku na oko 60 tekstualnih, audio i video pitanja raspoređenih  nekoliko rubrika. Više informacija o sponzorskim paketima za 8. IT pub kviz možete preuzeti ovdje (PDF), a uvjeti su isti i za sljedeće kvizove. 9. IT pub kviz u planu je za rujan 2022. godine, a 10. bi se trebao održati u prosincu. Za točne termine održavanja nas kontaktirajte ili provjerite rep.hr-ov kalendar IT događaja. Prijave ekipa u pravilu se otvaraju 7-10 dana prije održavanja kviza.

TECH STORIES KONFERENCIJE
Rep.hr je u ožujku 2020. godine organizirao konferenciju na temu mobilnih aplikacija. U planu je bilo održavanje do četiri konferencije različite IT tematike godišnje, no organizacija je zaustavljena zbog epidemije. Bude li sve po planu, sljedeća konferencija na temu mobilnih aplikacija trebala bi se održati u studenom 2022. godine u ZICER-u, više informacija bit će dostupno kasnije.

SPONZORIRANI ČLANCI
Na upit, ovisno o specifičnostima objave.

Informacije posljednji put ažurirane 03.06.2022.