VuMedi

Vumedi je najveća svjetska videoedukacijska platforma namijenjena liječnicima.

OSNOVNI PODACI O TVRTKI
Web:
vumedi.com
Godina osnutka: 2007.
Lokacija: Oakland (HQ), Minneapolis, Zagreb
Broj zaposlenika: 55 (CRO: 29)
Prosječna dob: 30

DJELATNOST TVRTKE
Vumedi je najveća svjetska videoedukacijska platforma namijenjena liječnicima. Više od 500,000 medicinskih stručnjaka koristi VuMedi za edukaciju, istraživanje i stručne rasprave, a znanje koje stječu svakodnevno primjenjuju u radu s pacijentima.

Hostamo preko 30.000 edukacijskih videa napravljenih u suradnji s najvećim svjetskim stručnjacima u području medicine i medicinskim institucijama kao što su Stanford Medicine, Cleveland Clinic i John Hopkins Medicine. Surađujemo s farmaceutskim tvrtkama i tvrtkama koje se bave proizvodnjom medicinskih uređaja, a neki od naših najvećih klijenata su Novartis, Astrazeneca, Boston Scientific, Abbott i Medtronic.

VuMedi pruža kvalitetan edukativni sadržaj, podršku liječnicima i prostor za diskusiju te predstavlja jedinstvenu priliku za sudjelovanje u izgradnji platforme koja doprinosi kvalitetnijoj njezi pacijenata diljem svijeta.

TEHNOLOGIJE:
Primarne tehnologije:
Django/React/PostgreSQL
Detaljan popis tehnologija: https://stackshare.io/vumedi/vumedi

ZAPOŠLJAVANJE:
Prilikom zapošljavanja koristimo 3 glavna kriterija prema kojima evaluiramo kandidate:
1. Tehničke kompetencije - zadatak i tehnički intervju
2. Sposobnost krosfunkcionalne suradnje
3. Uklapanje u kulturu tvrtke

Budući da smo još uvijek mali tim, svakog novog zaposlenika vidimo kao budućeg lidera unutar tvrtke stoga nam je zapošljavanje osoba koje se uklapaju u našu kulturu iznimno važno. Kao tim cijenimo znatiželjne osobe koje su otvorene prema novim tehnologijama te su sposobne razmišljati šire od samog zadatka, odnosno imaju product mindset.

Najveća vrijednost našeg tima je što se odlično poznajemo, međusobno si pomažemo, volimo svoj posao i volimo i cijenimo ljude s kojima radimo. Energija koju VuMedi tim dijeli rijetko gdje se pronalazi, i to vam može potvrditi svaki naš član tima. 

Onboarding
Za svakog novog zaposlenika kreiramo individualizirani onboarding proces, ovisno o prethodnom iskustvu i razini znanja. To uključuje dodjeljivanje mentora koji novog zaposlenika prati u svemu - pomaže mu posložiti opremu i alate koje koristimo, uvodi ga u arhitekturu sustava, sve procese i principe rada. 

Novi inženjeri u početku dobivaju priliku raditi na različitim dijelovima produkta jer želimo da dati uvid u različite aspekte sustava. Nakon nekog vremena, ovisno o trenutačnim poslovnim zahtjevima i interesima zaposlenika dodjeljujemo  segment produkta za koje će se zaposlenik specijalizirati i glavni ekspert za to područje. 

Benefiti 
● Fleksibilno radno vrijeme
● Mogućnost rada od kuće (2 dana u tjednu)
● Financijski benefiti (bonusi, božićnica, dodaci na plaću)
● Edukacije (konferencije, tečajevi)

STUDENTI: u ovom trenutku nemamo mogućnost zapošljavanja studenata

Što su profili tvrtki

Profili tvrtke nova su plaćena usluga na rep.hr-u kojom se tvrtka može predstaviti prvenstveno kako bi zainteresirani zaposlenici mogli doznati više o tvrtki prije nego se jave na natječaje za posao, ali i za sve druge oblike informiranja i prezentiranja tvrtke u IT & web zajednici koja prati portal.

Profili tvrtki rade se prema želji tvrtke, a predložene cjeline su osnovne informacije o tvrtki, informacije o proceduri zapošljavanja, te pitanjima o uvjetima rada programera i uvjetima rada općenito. Logotipi tvrtki koji vode na profile uskoro će biti istaknuti na naslovnici portala.

Tvrtke koje naruče godišnju objavu profila u paketu će dobiti i besplatnu objavu istaknutih oglasa na portalu.

Svi prijedlozi čitatelja o tome čime proširiti profile, kao i upite tvrtki o izradi profila mogu se poslati na mail info AT rep.hr. Profili će uskoro biti trajno istaknuti na naslovnici portala.