Amplexor Adriatic

AMPLEXOR LSPS globalni je dobavljač regulatornih, kvalitetnih i sigurnosnih rješenja za vođenje regulatornih procesa u Life science industriji s posebnim naglaskom na farmaceutsku industriju.

Osnovni podaci o tvrtki
AMPLEXOR Life Science poslovna jedinica dio je internacionalne korporacije Acolad. Većinu zaposlenih zapošljavamo u Hrvatskoj i Sloveniji. Sjedište ureda u Hrvatskoj nalazi se u Zagrebu, a u Sloveniji u Novom mestu. Dio zaposlenika lociran je u Indiji kao i u nekoliko ureda u Europi i Americi. Trenutno imamo 180 zaposlenih od kojih je oko 120 u uredu u Zagrebu.

Djelatnost tvrtke
Globalni smo dobavljač IT rješenja za farmaceutsku industriju. Razvijamo i implementiramo IT rješenja za upravljanje reguliranim procesima, podacima i sadržajem u farmaceutskoj industriji. Naši klijenti su globalne farmaceutske kompanije sa sjedištima u Europi, Aziji i Sjedinjenim Američkim Državama. 

Tehnologije
Naša rješenja su bazirana na web platformi, a neke od tehnologija sa kojima radimo svakodnevno su Java, Javascript, .Net, Spring, React, Elastic, AWS, Docker, OpenText Documentum te mnoštvo drugih.

Osnovni podaci o atmosferi u tvrtki
Priključiti se AMPLEXORU znači postati dio internacionalne grupe koja promovira profesionalni razvoj, talent i kreativnost. AMPLEXOR promovira osobnu odgovornosti i hibridni način rada, tako da nam nije bitno kada radiš i gdje radiš nego je li i kako zadatak napravljen. Izuzetno cijenimo timski rad i u stalnoj smo potrazi za poboljšanjima, što našu zajedničku avanturu čini uzbudljivom. 
Neki od naših timova primjenjuju Scrum, neki Kanban, ali svi timovi dijele ono zajedničko: samoorganizirajuću i multidisciplinarnu prirodu.

Zapošljavanje
Zapošljavamo IT stručnjake svih profila a najviše developere, konzultante za rješenja, sistem inženjere i voditelje projekata. Selekcijski proces pri izboru kandidata sastoji se od dva do tri intervjua, koji se odvijaju online, na kojima su ljudski resursi i hiring manageri.
Benefiti koje imamo su plaćeni prijevoz i prehrana te dodatak za rad od kuće, 3. mirovinski stup, božićnica i regres, fleksibilan način rada, Multisport kartica, benefiti za djecu (dodatan slobodan dan za dijete kad se rodi, novčana potpora za dijete kada se rodi, kuponi za božićne poklone za djecu, jedan dan godišnjeg odmora dodatno za svako dijete), opuštena radna atmosfera, moderan ured prilagođen kolaborativnim načinima rada itd.

Studenti
Zapošljavamo i studente i smatramo ih punopravnim članovima timova. Svi student kod nas imaju priliku  za profesionalni rast i razvoj te za karijerni napredak. 

Što su profili tvrtki

Profili tvrtke nova su plaćena usluga na rep.hr-u kojom se tvrtka može predstaviti prvenstveno kako bi zainteresirani zaposlenici mogli doznati više o tvrtki prije nego se jave na natječaje za posao, ali i za sve druge oblike informiranja i prezentiranja tvrtke u IT & web zajednici koja prati portal.

Profili tvrtki rade se prema želji tvrtke, a predložene cjeline su osnovne informacije o tvrtki, informacije o proceduri zapošljavanja, te pitanjima o uvjetima rada programera i uvjetima rada općenito. Logotipi tvrtki koji vode na profile uskoro će biti istaknuti na naslovnici portala.

Tvrtke koje naruče godišnju objavu profila u paketu će dobiti i besplatnu objavu istaknutih oglasa na portalu.

Svi prijedlozi čitatelja o tome čime proširiti profile, kao i upite tvrtki o izradi profila mogu se poslati na mail info AT rep.hr. Profili će uskoro biti trajno istaknuti na naslovnici portala.