Prijavite se na 16. IT pub kviz | Edukacija i događanja | rep.hr
Edukacija i događanja

Prijavite se na 16. IT pub kviz

Luka Bulić moli Davida Beckhama

Luka Bulić moli Davida Beckhama | Zabava i odmor | rep.hr

Poznato je da je najgore o nekome ovisiti. Hrvatska nogometna reprezentacija našla se u takvoj situaciji. Englezi su nam jedina šansa...

Gorivo jeftinije još par lipa

Četvrti uzastopni pad cijena goriva spustio je cijene za još nekoliko lipa - cijena eurosupera 95 sada iznosi 7,42 kuna, a Eurodizela 6,85 kuna po litri.

Ukraden veći broj hotmail accounta

Zahvaljujući preusmjeravanju na lažni site tijekom vikenda, dijelu korisnika hotmail mail servisa ukradeni su pristupni podaci i lozinke, piše techtree.com

HZZO priprema elektronsko izdavanje recepata

HZZO planira zamijeniti obične recepte elektronskima, objavio je HRT.

Hrvoje Prpić pokreće prvi svjetski 3D trgovački centar

Hrvoje Prpić pokreće prvi svjetski 3D trgovački centar | Tvrtke i tržišta | rep.hr

Prvi svjetski online 3D trgovački centar otvorit će se u Hrvatskoj, a iza njega stoji bivši vlasnik HG Spota, Hrvoje Prpić - piše vecernji.hr

WordPress i jQuery radionica

Webradionica WordPressa i jQuerya za dizajnere koju će voditi Alen Grakalić i Marko Dugonjić namijenjena je web profesionalcima, a održat će se u Zagrebu 22.10.2009. godine.

Zahuktava se predsjednička kampanja na Twitteru

Zahuktava se predsjednička kampanja na Twitteru | Internet | rep.hr

Predsjednički kandidati sve su prisutniji na Twitteru, no čini se da niti jedan nije tamo osobno već ih predstavljaju ljudi iz njihovih stožera zaduženi za Internet komunikaciju s glasačima.

VIDEO: Redikuli sa Šolte

Hrvatski super talent show nadmašio je očekivanja većine koja je mislila kako će emisija Nove tv biti samo loša kopija engleskog originala.

Angel Wings okupio hrvatske i slovenske Poslovne anđele

Prvi zajednički događaj pod nazivom 'Angel Wings' organiziran u suradnji Hrvatske Mreže Poslovnih Anđela (CRANE) i Slovenske Mreže Poslovnih Anđela održan je proteklih dana u Mokricama, a na kojem su pred 30-tak hrvatskih i slovenskih investitora članova mreža poslovnih anđela predstavljena četiri projekta iz Hrvatske.

Business.hr izlazi iz bete

Business.hr izlazi iz bete | Internet | rep.hr

Poslovni portal Business.hr povremeno je nedostupan tijekom večeri, jer će u ponoć će dobiti svoje novo ruho, tako da od ponedjeljka više neće biti dostupan stari dizajn ovog portala.

Objavi oglas

Procedura je jednostavna – dovoljno je poslati logo tvrtke i sadržaj oglasa na posao@rep.hr i isti ćemo objaviti tijekom toga ili sljedećeg dana.