Prijavite se na 16. IT pub kviz | Edukacija i događanja | rep.hr
Edukacija i događanja

Prijavite se na 16. IT pub kviz

Nokia pokrenula proizvodnju mini laptopa

Nokia pokrenula proizvodnju mini laptopa | Tehno i IT | rep.hr

Nokia Booklet 3G prvi je laptop koji je u 25 godina postojanja proizvela Nokia, trenutni lider u industriji mobilnih telefona.

Poslovna rješenja Omege software prošla test kompatibilnosti s Windows 7 operativnim sustavom

Omega software kao ponosni Microsoft Gold Certified Partner sudjelovala je na radionici Windows 7 ISV Remediation Workshop  koju je organizirala tvrtka Microsoft Hrvatska. Radionica se održavala u razdoblju od 30. 06 do 03. 07. 2009. u Microsoftovom Inovacijskom centru u Varaždinu.

VIDEO: Zvezdini navijači izludjeli češkog reportera

Češki reporter pokazao je znatnu dozu tolerancije i smirenosti dok su ga navijači srbijanske Crvene zvezde ometali prilikom javljanja uživo.

Otkriven Citroen DS3

Otkriven Citroen DS3 | Ostale vijesti | rep.hr

Novi Citroen DS3 otvara novu citroenovu liniju modela DS, a narudžbe su započele odmah nakon predstavljanja na salonu u Frankfurtu.

Pokrenut još jedan portal za razmjenu udžbenika

Prije samo nekoliko dana pokrenut je još jedan portal za razmjenu školskih udžbenika, a na njemu je trenutno čak 3042 oglasa preko kojih se nude ili traže školske knjige.

Facebook povećava broj zaposlenih za 50 posto

Facebook će u ovoj godini povećati broj zaposlenih za 50 posto, rekao je direktor tvrtke Mark Zuckerberg u intervjuu za Bloomberg.

T-portal se vratio na Gemius

T-portal se vratio na Gemius | Internet | rep.hr

T-portal se vratio na Gemiusovu ljestvicu, te prema podacima o posjećenosti za srpanj ove godine zauzima tek četvrto mjesto - iza Net.hr-a, Index.hr-a i Forum.hr-a, dok mu je za petama 24sata.hr koji je s trećeg mjesta skliznuo na peto.

Objava koordinata lokacije pružit će novu uporabljivost Twitteru

Twitter razvija opciju koji će postojećim korisnicima omogućiti objavu njihove lokacije, odnosno koordinata na karti, piše ChannelWeb.

Hakirao Javno.hr i došao do lozinki korisnika

Hakirao Javno.hr i došao do lozinki korisnika | Internet | rep.hr

Web portal Gadgeterija upozorio je prije desetak dana na ranjivost portala Javno.hr, te pokazao kako je jedan od hakera u samo nekoliko koraka došao do lozinki korisnika tog portala.

Žene više vole muške šefove

Dvije trećine žena preferiraju šefove muškarce, jer su bolji menadžeri i manje skloni prmjeni raspoloženja, rezultati su ovomjesečne ankete portala onepool.com

Objavi oglas

Procedura je jednostavna – dovoljno je poslati logo tvrtke i sadržaj oglasa na posao@rep.hr i isti ćemo objaviti tijekom toga ili sljedećeg dana.