Jerko Jelić Balte na čelu Plinacroa

Radošević je predao zamolbu za razrješenje dužnosti i sporazumni raskid ugovora o radu, na što je bio primoran, a o čemu smo već ranije pisali.

Državni ured upozoravat će djecu na opasnost od interneta preko mlijeka

Središnji državni ured za e-Hrvatsku upozoravat će djecu o opasnostima interneta i mobitela preko mlijeka, piše Večernji list.

Lipanjski praznici donose čak tri duga vikenda

Dva praznika u četvrtak i jedan u ponedjeljak djelatnicima tvrtki koje imaju običaj spajati vikend s praznicima ovog lipnja pružit će pravi godišnji odmor.

Nastavljen negativni trend Crobexa

Nastavljen negativni trend Crobexa | Financije | rep.hr

Crobex je nastavio negativno kretanje kojim je obilježen ovaj mjesec, te je današnji dan završio na 1943,19 bodova odnosno na 2,16 posto nižoj vrijednosti nego jučer.

Sajam poslova danas na PMF-u Matematici

Sajam poslova na PMF-u Matematici održat će se danas od 11 do 17 sati, uz prezentaciju rep.hr-a koja će se održati u 15 sati u predavaonici 102.

Tvrtke ne znaju da nove domene dolaze sljedeće godine

Dvije trećine tvrtki u Velikoj Britaniji prema nedavno provedenoj anketi nisu upoznate sa liberalizacijom koja će sljedeće godine utjecati na promjene u pravilima uporabe ekstenzija internet domena, javlja Reuters.

Predstavljen novi portal o zdravlju

Novi portal o zdravlju www.mojezdravlje.net pokrenula je ovih dana tvrtka Alfa Puls d.o.o. iz Zagreba, a nudit će vijesti i tekstove vezane uz osobno zdravlje i medicinu te mogućnost interakcije između korisnika.

Svjetske cijene goriva padaju, Inine rastu

Eurosuper 95 će od ponoći poskupiti na 7,69 kuna a eurodizel na 6,82 kune javlja HRT.

Crobex pao ispod 2000 bodova

Crobex pao ispod 2000 bodova | Financije | rep.hr

Negativni niz kretanja Crobexa očekivano je nastavljen, te je dionički indeks Zagrebačke burze danas završio na 1986,13 bodova odnosno na 2,53 posto nižoj vrijednosti nego u petak.

Googleov savjetnik pronađen mrtav u bazenu

Googleov savjetnik pronađen mrtav u bazenu | Tehno i IT | rep.hr

Profesor sa sveučilišta Stanford Rajeev Motwani pronađen je u petak mrtav u bazenu svoje kuće u Kalifoniji, piše Associated press.