Besplatni seminar o ICT-u i recesiji u Osijeku

Besplatni seminar „ICT i recesija – kako ulagati i štedjeti“ namijenjen je poduzetnicima početnicima, poduzetnicima koji uvode nove tehnologije, voditeljima nabave te svima onima koji žele proširiti postojeća znanja o informatičkoj i telekomunikacijskoj tehnologiji.

Informatički osvješteno poduzeće nije više prednost nego nužnost. Moderno, digitalno doba traži moderne poduzetnike, neovisno o njihovoj djelatnosti.Tehnologija postoji i dostupna je svima, samo ju treba znati izabrati i iskoristiti.

Cilj ovog seminara koji organiziraju Centar za informatičko obrazovanje i Centar za poduzetništvo Osijek je ukazati na nužnost modernizacije poslovanja uz racionalizaciju troškova. Računalo može olakšati i ubrzati proizvodne procese te olakšati obradu mnoštva podataka. Internet je novo tržište (2,244.420 korisnika samo u RH) i novi medij za oglašavanje. E-pošta i mobitel ubrzavaju i olakšavaju komunikaciju sa klijentima i partnerima. Vrijednost informacije raste, a geografske udaljenosti se brišu. No ulaganja u informatizaciju poslovanja često su velika, i financijski i vremenski, a to u doba recesije često nije izvedivo. Cilj seminara je prenijeti polaznicima znanja s kojima će moći i znati izabrati kvalitetnu i adekvatnu informatičku opremu, ali i potpuno iskoristiti postojeću; spoznaje kako besplatno telefonirati unutar tvrtke i između lokacija tvrtke; spoznaje o prednostima posjedovanja legalne programske opreme te kako uštedjeti korištenjem open-source programske opreme.

Polaznicima će biti prenešen know-how o modernizaciji poslovanja uz minimalne troškove, kako bi stekli stratešku prednost te pospješili svoje poslovanje i u doba recesije.

Predavač je Saša Gvozdenović, koji će, potaknut iskustvima iz prakse, polaznike upoznati s načinom kako modernizirati tvrtku uz minimalne troškove. Višegodišnje iskustvo u projektiranju i implementaciji ICT rješenja, konstatno usavršavanje kroz stručne seminare (PUMA, Microsoft certifikacija, Centar za poduzetništvo i dr.), sukreator i predavač niza tečajeva i seminara ICT tematike.

Seminar će se održati 28.09.2009. god. u prostorijama Centra za poduzetništvo, J.J.Strossmayera 341 (Poduzetnički inkubator BIOS, objekt A) u vremenu od 13,00 do 17,00 sati.

Sve dodatne informacije možete dobiti na besplatni broj telefona 0800 345 345 ili na info@poduzetnistvo.org.