Osječki seminar "Kako zaposliti i zadržati ljude" odgođen za 27.03

"Kako zaposliti i zadržati najbolje ljude" naziv je seminara na kojem poduzetnici mogu saznati kako pronaći zaposlenike, pratiti njihovu efikasnost i zadržati motiviranost. 

Seminar namijenjen vlasnicima poduzeća, managerima, voditeljima odjela ljudskih resursa i svima koji su uključeni u izbor, zapošljavanje i vođenje djelatnika održat će se u prostorijama Centra za poduzetništvo Osijek, Šetalište k. F. Šepera 13/2, 27.03.2009. godine od 12 – 17 sati.

Cilj ovog seminara je upoznati polaznike sa učinkovitim načinima zapošljavanja novih djelatnika, alatima koji omogućavanju lakše praćenje i kontrolu zaposlenika kao i motivaciju istih, a sve s ciljem ostvarenja uspješnih poslovnih rezultata.

Više informacija možete dobiti na besplatni broj telefona 0800 345 345 ili na cfe@os.t-com.hr.

- - - IZDVOJITE MINUTU I PODRŽITE REP.HR - - -

Ako redovito posjećujete rep.hr, vjerojatno ste svjesni da objavljujemo niz članaka koji sadrže zanimljive i društveno korisne informacije. Nastojimo ukazati na nepravilnosti i prevare, promovirati uspjehe informatičara na natjecanjima, predstaviti nove projekte i inicijative i pružiti niz drugih informacija. Iako portal ima određene marketinško-prodajne aktivnosti, proizvodnja takvog sadržaja košta i - kao i drugim medijima - dodatni izvor prihoda pomogao bi u daljnjem rastu i razvoju. Brojni portali uveli su proteklih mjeseci zaključavanje članaka i pretplatu, a mi smo se odlučili za opciju dobrovoljnih priloga za koje se izdaju računi.

Podržati nas možete već s pet kuna, na što trebate potrošiti manje od minute. Dovoljno je izabrati sličicu s jednim od ponuđenih iznosa, a nakon toga u novom prozoru izabrati način plaćanja. Radi jednostavnosti i brzine plaćanja, podržane su mobilne aplikacije KEKS Pay, Aircash i Settle te kriptovalute. Uplata se realizira putem partnerske tvrtke Neoinfo i sustava mobilepaymentsgateway.com Sustav za plaćanja je trenutnu u testnoj fazi te se ispričavamo ako u početku bude nekih nesavršenosti. Ako uočite nekakav nedostatak ili vas zanima više informacija o sustavu možete nas kontaktirati na info@rep.hr

Izaberite iznos podrške: