Seminar o racionalnom poslovanju 17. lipnja u Osijeku

Centar za poduzetništvo Osijek 17.6.2009. organizira seminar Racionalno poslovanje. 

U današnje vrijeme kada većinu poduzeća uz sve žešće tržišno okruženje još i recesija dovodi do situacije u kojoj ne mogu više niti marketinškim niti nekim drugim potezima napraviti znatne pomake u poslovanju, mnoga postaju svjesna kako jedini „skriveni“ potencijal profita leži upravo unutar samog sustava. Ključ je zapravo u efikasnosti poslovnih procesa, odnosno racionalnom poslovanju. U isto vrijeme poboljšavajući efikasnost upravljanja poslovnim procesima postaje očigledan i njihov utjecaj na marketinšku snagu sustava kroz razvoj kvalitete proizvoda i usluga.

Ovaj seminar govori o tome što je racionalno poslovanje te daje alate kako koncept racionalnog poslovanja implementirati u poduzeće, zatim kako identificirati „otpad“ u poslovnim procesima putem analize toka vrijednosti, te uz brojne druge teme govori i o vizualnom menadžmentu koji je vrlo često izuzetno efikasna metoda racionalizacije poslovnih procesa.

Voditelji seminara su Predrag Dotlić, direktor poduzeća Jelovica d.o.o. iz Osijeka i mr.sc. Aleksandar Erceg, organizator nabave u poduzeću Saponia d.d.. Dotlić i Erceg su uz dugogodišnje iskustvo rada u navedenim poduzećima i predavači na kolegiju Operativni menadžment na poslijediplomskom specijalističkom studiju Poduzetništvo, a svoje znanje i iskustvo na području operativnog menadžmenta, koji između ostalog uključuje racionalno poslovanje već dugi niz godina pružaju i putem savjetovanja i predavanja u Centru za poduzetništvo Osijek.

- - - IZDVOJITE MINUTU I PODRŽITE REP.HR - - -

Ako redovito posjećujete rep.hr, vjerojatno ste svjesni da objavljujemo niz članaka koji sadrže zanimljive i društveno korisne informacije. Nastojimo ukazati na nepravilnosti i prevare, promovirati uspjehe informatičara na natjecanjima, predstaviti nove projekte i inicijative i pružiti niz drugih informacija. Iako portal ima određene marketinško-prodajne aktivnosti, proizvodnja takvog sadržaja košta i - kao i drugim medijima - dodatni izvor prihoda pomogao bi u daljnjem rastu i razvoju. Brojni portali uveli su proteklih mjeseci zaključavanje članaka i pretplatu, a mi smo se odlučili za opciju dobrovoljnih priloga za koje se izdaju računi.

Podržati nas možete već s pet kuna, na što trebate potrošiti manje od minute. Dovoljno je izabrati sličicu s jednim od ponuđenih iznosa, a nakon toga u novom prozoru izabrati način plaćanja. Radi jednostavnosti i brzine plaćanja, podržane su mobilne aplikacije KEKS Pay, Aircash i Settle te kriptovalute. Uplata se realizira putem partnerske tvrtke Neoinfo i sustava mobilepaymentsgateway.com Sustav za plaćanja je trenutnu u testnoj fazi te se ispričavamo ako u početku bude nekih nesavršenosti. Ako uočite nekakav nedostatak ili vas zanima više informacija o sustavu možete nas kontaktirati na info@rep.hr

Izaberite iznos podrške: