Brzi-posao.hr - portal za objavu životopisa

Brzi-posao.hr - portal za objavu životopisa

Brzi-posao.hr najnoviji je u nizu job portala koji se posljednjih mjeseci pojavljuju u Hrvatskoj, no konkurencija barem za sada ne mora strahovati.

Rubrika "O nama" unutar samoga portala ističe kako je to "novi i jedini portal na internetskom tržištu ovakve vrste", no bez obrazloženja o kakvoj se to točno vrsti portala radi. Pregledom portala može se utvrditi kako je novost vjerojatno u tome što portal ne objavljuje oglase za posao već životopise posjetitelja, koji podatke mogu objaviti u cijelosti ili uz skrivanje osobnih podataka što ih tada čini "vip klijentima".

Nažalost, pojedine tvrdnje na portalu štete profesionalnom dojmu, a među njima izdvajamo sljedeću: "U 10 dana probnog editiranja stranice imali smo više od 3321 jedinstvenih posjeta na našem web portalu. Statistika je izrađena na Google Analytics Systemu."

Iza portala koji je startao s radom u lipnju stoji zagrebačka tvrtka Brzi posao d.o.o., a prema tvrdnjama na članku portala Naslov.hr "sam portal dobio je već podršku nekoliko ministarstava kao primjerice podrška ministarstva rada."

Brzi-posao.hr

Ruski državljanin pokrenuo posaodanas.hr

Direktor tvrtke Aula d.o.o. iz Ičića, 27-godišnji Alexey Fedorov, na čelu je posaodanas.hr-a, još jednog u nizu job siteova koji se posljednjih mjeseci pojavljuju u Hrvatskoj.

Poslova sve manje, job portala sve više

Hrvatska je u posljednjih nekoliko mjeseci doživjela pravi boom job siteova, a čini se da se tom bujanju kraj još ne vidi jer su u izradi još barem tri portala koja će se baviti tematikom zapošljavanja.