Pokrenuta Josipovićeva web stranica

Pokrenuta Josipovićeva web stranica

Web stranica SDP-ovog predsjedničkog kandidata Ive Josipovića predstavljena je jučer na pressici Josipovićevog izbornog stožera u Importanne galeriji.

Domena je kao što smo u ranijem članku o web stranicama predsjedničkih kandidata najavili Josipovic.net, a njom uz Josipovićevo ime i fotografiju dominiraju dva slogana - "Predsjednik za novu Hrvatsku" i "Nova pravednost".

Jednostavni horizontalni meni nudi snalaženje između osnovnih podataka o Josipoviću poput biografije i razloga kandidature, a tu je i mogućnost upisa u njegov newsletter. Zanimljivo i neuobičajeno za web stranice predsjedničkih kandidata, fotogalerija na stranici vodi na servis flickr na kojem se nalazi veći broj fotografija ovog kandidata.

Kao što se vidi i u samom impressumu stranice, osoba u Josipovićevom stožeru zadužena za nove medije je Marko Rakar koji je na lokalnim izborima vodio Internet kampanju Josipa Kregara.

Pokrenuta web stranica Nadana Vidoševića

Brzo nakon najave kandidature Nadana Vidoševića na predsjedničkim izborima 2010. godine, na webu je pokrenuta i njegova web stranica.

Web stranice predsjedničkih kandidata

Nadmetanje budućih predsjedničkih kandidata sve je primjetnije, što nas je motiviralo da pogledamo koji od kandidata su već zastupljeni i na internetu.