Redizajniran Posao.hr

Redizajniran Posao.hr

Posao.hr, job portal Oglasnik grupacije osnovan 2002. godine, doživio je danas temeljiti redizajn.

Glavna obilježja novog redizajna su horizontalni meni za lakše snalaženje, te bogatiji sadržaj i bolja kategorizacija. Osim glavnog sadržaja, na portalu se sad tako nalaze i četiri glavne skupine tekstualnih sadržaja: savjeti, karijera, vijesti i projekti koji osim teksta sada imaju i male fotografije.

Narančasta, zaštitna boja ovog portala sada je još izraženija, te je sada te boje i pozadina portala, kojem je naslovnica također racionalnije iskorištena nego prije. Komentari Internet korisnika o novom redizajnu su različiti, no prevladavaju pozitivni.

Posebna novost na portalu svakako su i alati društvene internetske mreže (Facebook i Twitter) koji posjetiteljima osiguravaju lakši pristup relevantnim informacijama te bržu interakciju s ostalim članovima HR struke. Pored toga, novi dizajn nudi bogatiji sadržaj i bolju kategorizaciju istoga te novi horizontalni izbornik što olakšava navigaciju portalom.

Istovremeno uz ovu promjenu, konkurentski MojPosao.net koji je redizajn doživio prije nekoliko mjeseci proširio je broj svojih kategorija za posao.

Za one koji brzo zaboravljaju :) donosimo i screenshot ranijeg izgleda portala Posao.hr:

- - - IZDVOJITE MINUTU I PODRŽITE REP.HR - - -

Ako redovito posjećujete rep.hr, vjerojatno ste svjesni da objavljujemo niz članaka koji sadrže zanimljive i društveno korisne informacije. Nastojimo ukazati na nepravilnosti i prevare, promovirati uspjehe informatičara na natjecanjima, predstaviti nove projekte i inicijative i pružiti niz drugih informacija. Iako portal ima određene marketinško-prodajne aktivnosti, proizvodnja takvog sadržaja košta i - kao i drugim medijima - dodatni izvor prihoda pomogao bi u daljnjem rastu i razvoju. Brojni portali uveli su proteklih mjeseci zaključavanje članaka i pretplatu, a mi smo se odlučili za opciju dobrovoljnih priloga za koje se izdaju računi.

Podržati nas možete već s pet kuna, na što trebate potrošiti manje od minute. Dovoljno je izabrati sličicu s jednim od ponuđenih iznosa, a nakon toga u novom prozoru izabrati način plaćanja. Radi jednostavnosti i brzine plaćanja, podržane su mobilne aplikacije KEKS Pay, Aircash i Settle te kriptovalute. Uplata se realizira putem partnerske tvrtke Neoinfo i sustava mobilepaymentsgateway.com Sustav za plaćanja je trenutnu u testnoj fazi te se ispričavamo ako u početku bude nekih nesavršenosti. Ako uočite nekakav nedostatak ili vas zanima više informacija o sustavu možete nas kontaktirati na info@rep.hr

Izaberite iznos podrške:
     

Job siteovi niču kao gljive poslije kiše

Nakon niza godina dominacije job portala MojPosao.net i Posao.hr, portali s oglasima za posao niču kao gljive poslije kiše, te su se na tržištu osim rep.hr-a pojavila još tri ozbiljnija portala namijenjena traženju poslova, a uskoro se očekuje i dolazak četvrtog.

Poslova sve manje, job portala sve više

Hrvatska je u posljednjih nekoliko mjeseci doživjela pravi boom job siteova, a čini se da se tom bujanju kraj još ne vidi jer su u izradi još barem tri portala koja će se baviti tematikom zapošljavanja.