Sutra počinje dijeljenje pozivnica za Google Wave

Sutra počinje dijeljenje pozivnica za Google Wave

Broj korisnika koji testiraju program za komunikaciju Google Wave, u drugoj fazi testiranja koja će započeti u srijedu 30. rujna proširit će se na 100.000 korisnika putem pozivnica.

Google najavljuje kako se radi o programu koji će na komunikaciju djelovati kao Gmail na mailove prije nekoliko godina, a baš kao i Gmail nekad - do korisnika prvo dolazi putem ograničenog broja pozivnica, koje će se dijeliti prijavljenima na već dugo aktivnim Googleovima stranicama napravljenima u tu svrhu.

Kao što smo već pisali, radi se o projektu koji kombinira email, chat i blog u jednom servisu, a podsjeća na još napredniji gmail. Komunikacija između online i offline korisnika moći će se odvijati na još pregledniji način, a razni dodaci koji su u mailu bili samo attachementi moći će se kombinirati kroz poruke znatno praktičnije nego do sada.


Za puni screenshot kliknite na djelomični.

Google Wave dostupan putem pozivnica krajem rujna

Pristup novom Googleovom projektu koji kombinira email, chat i blog u jednom servisu, od 30. rujna bit će moguć putem 100.000 pozivnica koje će Google podijeliti kao i prilikom popularizacije Gmaila.

Google Wave: Svaki tester dobit će pet pozivnica

Svaki od 100.000 testera novog servisa Google Wave koji će od danas moći koristiti Wave dobit će mogućnost pozivanja pet novih korisnika, objavio je BBC.