Uskoro gotov redizajn portala Webmajstori.net

Redizajn Internet portala Webmajstori.net bliži se kraju, te će novi izgled i mogućnosti portala najvjerojatnije biti otkrivene u ovu nedjelju, 20. rujna 2009. godine.

Osim vizualnih promjena koje će korisnicima omogućiti izbor između različito dizajniranih sučelja, portal bi trebao oživjeti i sadržajno. Radi se o tome da će dosadašnjim članovima foruma biti omogućeno pisanje članaka unutar predloženih kategorija bez ograničenja, a sustav ocjenjivanja odlučivao bi o tome kako su članci plasirani na portalu.

Portal Webmajstori.net u vlasništvu je zagrebačko-varaždinskog obrta logIT, te prema Gemius statistici mjesečno ima 12.749 posjetitelja. Za očekivati je da će se ta statistika popraviti nakon dugo čekanih promjena.

UPDATE 18.09.2009.: Webmajstori.net nije trajno ugašen

Ekipa koja upravlja portalom Webmajstori.net odlučila se našaliti sa svojim korisnicima, te su danas, 18. rujna odlučili istaknuti poruku o gašenju ovog portala. Poruka je dakako šala, jer će Webmajstori ponovno biti aktivni nakon postavljanja novog dizajna, a najvjerojatnije već sutra u nedjelju.