Philip Mahoney na čelu The Regent Esplanade

Philip Mahoney na čelu The Regent Esplanade

Philip Mahoney novi je generalni direktor zagrebačkog hotela The Regent Esplanade, objavio je hotel.

Na toj poziciji ovaj britanski državljanina rođen u Njemačkoj zamijenio je dosadašnjeg direktora Jorgena Jorgensena. Mahoney ima 20 godina međunarodnog iskustva u upravljanju hotelima, a veći dio profesionalne karijere proveo je vodeći luksuzne posjede u Velikoj Britaniji i na Mauricijusu.

Prije dolaska u Zagreb bio je generalni direktor hotela De Vere Deluxe Cameron House u Loch Lamondu u Velikoj Britaniji. Mahoney je četvrti generalni direktor zagrebačke Esplanade od 2003. otkako je u potpunosti obnovljena i u vlasništvu Austrijanca Herberta Haselbachera.

Od jeseni 2003. hotelom upravlja lanac Regent, odnosno kompanija "Rezidor Hotel Group".

 

- - - IZDVOJITE MINUTU I PODRŽITE REP.HR - - -

Ako redovito posjećujete rep.hr, vjerojatno ste svjesni da objavljujemo niz članaka koji sadrže zanimljive i društveno korisne informacije. Nastojimo ukazati na nepravilnosti i prevare, promovirati uspjehe informatičara na natjecanjima, predstaviti nove projekte i inicijative i pružiti niz drugih informacija. Iako portal ima određene marketinško-prodajne aktivnosti, proizvodnja takvog sadržaja košta i - kao i drugim medijima - dodatni izvor prihoda pomogao bi u daljnjem rastu i razvoju. Brojni portali uveli su proteklih mjeseci zaključavanje članaka i pretplatu, a mi smo se odlučili za opciju dobrovoljnih priloga za koje se izdaju računi.

Podržati nas možete već s pet kuna, na što trebate potrošiti manje od minute. Dovoljno je izabrati sličicu s jednim od ponuđenih iznosa, a nakon toga u novom prozoru izabrati način plaćanja. Radi jednostavnosti i brzine plaćanja, podržane su mobilne aplikacije KEKS Pay, Aircash i Settle te kriptovalute. Uplata se realizira putem partnerske tvrtke Neoinfo i sustava mobilepaymentsgateway.com Sustav za plaćanja je trenutnu u testnoj fazi te se ispričavamo ako u početku bude nekih nesavršenosti. Ako uočite nekakav nedostatak ili vas zanima više informacija o sustavu možete nas kontaktirati na info@rep.hr

Izaberite iznos podrške: