Kategorija: Ostale vijesti

Sakoman o softverskoj firmi u Zagrebu: Svaki dan rade na kokainu | Ostale vijesti | rep.hr
Ostale vijesti

Sakoman o softverskoj firmi u Zagrebu: Svaki dan rade na kokainu

Preminula Savka Dabčević-Kučar

Preminula Savka Dabčević-Kučar | Ostale vijesti | rep.hr

Vjerojatno najveća hrvatska političarka i doktorica ekonomije Savka Davčević-Kučar preminula je danas u Zagrebu.

Kako biti ekološki osviješten na poslu

Ekološki svjesni građani paze na recikliranje otpada, potrošnju vode i odnos prema prirodi, ali s evjerojatno nisu zapitali koje sitnice mogu promijeniti na poslu i tako doprinijeti planetu.

Veliki komet neočekivano pogodio Jupiter

Veliki svemirski objekt, najvjerojatnije komet koji nitko do trenutka njegovog udaranja u Jupiter nije primjetio, ostavio je na tom planetu trag veličine tihog oceana, piše New York Times.

Među poginulima u nagibnom vlaku FER-ovac Domagoj Alvir

FER-ovac Domagoj Alvir (1988) iz Zagreba jedan je od šest poginulih u nesreći nagibnog vlaka koja se dogodila jučer u 12:08 sati u mjestu Rudine iznad Kaštel Novog.

Nesreća nagibnog vlaka kod Splita

Nesreća nagibnog vlaka kod Splita | Ostale vijesti | rep.hr

Nagibni vlak koji se kretao na relaciji Zagreb-Split iskočio je iz tračnica danas iza 12 sati u mjestu Rudine iznad Kaštel Novog, 300 metara istočno od pružnog prijelaza. Prema prvim informacijama, u nesreći je poginulo šestoro a ozlijeđeno je više od 50 ljudi.

Budućnost ljudske vrste ovisi o tome hoće li mijenjati svoju DNA

Budućnost ljudske vrste ovisi o tome hoće li mijenjati svoju DNA | Ostale vijesti | rep.hr

"Iako je čovjek u proteklih nekoliko milijuna godina evoluirao iz majmuna, korisne informacije u ljudskoj DNA su se promijenile samo za nekoliko milijuna bitova, što znači da se mijenjaju u prosjeku bit godišnje" rekao je Stephen Hawking na svom nedavnom predavanju a prenosi The Daily Galaxy.

Hrvoje Appelt pokrenuo projekt "STOP napadima na novinare"

Novinar Hrvoje Appelt koji je nedavno dobio otkaz te je javno svjedočio o sprezi politike i kriminala, pokrenuo je projekt čiji je cilj zaustaviti daljnje napade na novinare.

Citroen najavio novi C3

Citroen najavio novi C3 | Ostale vijesti | rep.hr

Citroen lansira novi C3 koji će u prodaju doći u studenom 2009. godine i zamijeniti dosadašnji model koji je prodan u više od dva milijuna primjeraka.

Potresi kod Posušja i Zadra

Dalmaciju su danas pogodila dva potresa - u 12:54 dogodio se potres s epicentrom između Nina i Selina na zadarskom području, a u 13:20 drugi potres čiji je epicentar bio kod Posušja u BIH.

Prometne informacije za vikend 19. do 22. lipnja

Kako će mnogi građani produženi vikend 19. do 22. lipnja iskoristiti za putovanja, donosimo korisne informacije o stanju na cestama iz članka koji je danas objavio HAK.

 

Objavi oglas

Procedura je jednostavna – dovoljno je poslati logo tvrtke i sadržaj oglasa na posao@rep.hr i isti ćemo objaviti tijekom toga ili sljedećeg dana.