Bago planira videochat s gradonačelničkim kandidatima

Bago planira videochat s gradonačelničkim kandidatima

Uz redovno praćenje svih najzanimljivijih događaja vezanih uz predstojeće lokalne izbore u informativnim emisijama, Nova TV na svom portalu dnevnik.hr pokreće i video chat Izbori 2009.

Kroz četiri tjedna će biti predstavljeni kandidati za gradonačelnike iz četiri najveća hrvatska grada. Video chat Izbori 2009. otvara grad Osijek u srijedu 22. travnja u 12.30 sati, kada će se sučeliti Anto Đapić, Krešimir Bubalo i Josip Vrbošić. Voditelj video chata je Mislav Bago, a osim novinarskih pitanja i svi posjetitelji dnevnik.hr-a imaju priliku ispitati potencijalne gradonačelnike o njihovim prednostima i planovima koji se tiču sredine koju žele voditi i zastupati.

Nakon osječkih kandidata, na vruću stolicu video chata sjest će riječki kandidati u ponedjeljak 27. travnja. Tjedan kasnije chateri imaju priliku razgovarati i s potencijalnim gradonačelnicima grada Splita, a s političarima koji će se kandidirati za poziciju čelnika glavnog grada Republika Hrvatske, posjetitelji portala dnevnik.hr imat će priliku chatati u ponedjeljak, 11. svibnja. 

- - - IZDVOJITE MINUTU I PODRŽITE REP.HR - - -

Ako redovito posjećujete rep.hr, vjerojatno ste svjesni da objavljujemo niz članaka koji sadrže zanimljive i društveno korisne informacije. Nastojimo ukazati na nepravilnosti i prevare, promovirati uspjehe informatičara na natjecanjima, predstaviti nove projekte i inicijative i pružiti niz drugih informacija. Iako portal ima određene marketinško-prodajne aktivnosti, proizvodnja takvog sadržaja košta i - kao i drugim medijima - dodatni izvor prihoda pomogao bi u daljnjem rastu i razvoju. Brojni portali uveli su proteklih mjeseci zaključavanje članaka i pretplatu, a mi smo se odlučili za opciju dobrovoljnih priloga za koje se izdaju računi.

Podržati nas možete već s pet kuna, na što trebate potrošiti manje od minute. Dovoljno je izabrati sličicu s jednim od ponuđenih iznosa, a nakon toga u novom prozoru izabrati način plaćanja. Radi jednostavnosti i brzine plaćanja, podržane su mobilne aplikacije KEKS Pay, Aircash i Settle te kriptovalute. Uplata se realizira putem partnerske tvrtke Neoinfo i sustava mobilepaymentsgateway.com Sustav za plaćanja je trenutnu u testnoj fazi te se ispričavamo ako u početku bude nekih nesavršenosti. Ako uočite nekakav nedostatak ili vas zanima više informacija o sustavu možete nas kontaktirati na info@rep.hr

Izaberite iznos podrške: