Bago planira videochat s gradonačelničkim kandidatima

Bago planira videochat s gradonačelničkim kandidatima

Uz redovno praćenje svih najzanimljivijih događaja vezanih uz predstojeće lokalne izbore u informativnim emisijama, Nova TV na svom portalu dnevnik.hr pokreće i video chat Izbori 2009.

Kroz četiri tjedna će biti predstavljeni kandidati za gradonačelnike iz četiri najveća hrvatska grada. Video chat Izbori 2009. otvara grad Osijek u srijedu 22. travnja u 12.30 sati, kada će se sučeliti Anto Đapić, Krešimir Bubalo i Josip Vrbošić. Voditelj video chata je Mislav Bago, a osim novinarskih pitanja i svi posjetitelji dnevnik.hr-a imaju priliku ispitati potencijalne gradonačelnike o njihovim prednostima i planovima koji se tiču sredine koju žele voditi i zastupati.

Nakon osječkih kandidata, na vruću stolicu video chata sjest će riječki kandidati u ponedjeljak 27. travnja. Tjedan kasnije chateri imaju priliku razgovarati i s potencijalnim gradonačelnicima grada Splita, a s političarima koji će se kandidirati za poziciju čelnika glavnog grada Republika Hrvatske, posjetitelji portala dnevnik.hr imat će priliku chatati u ponedjeljak, 11. svibnja.