Citroen najavio novi C3

Citroen najavio novi C3

Citroen lansira novi C3 koji će u prodaju doći u studenom 2009. godine i zamijeniti dosadašnji model koji je prodan u više od dva milijuna primjeraka.

"Ovo obnavljanje proizvoda od velike je važnosti za Marku i osigurava nam sredstva za ostvarenje njene ambicije, a to je još veće povećanje tržišnog udjela, kako kod fizičkih tako i kod pravnih osoba." Frederic Banzet, generalni direktor Automobiles Citroen.

Odabrana formula: uzeti ono najbolje od C3 i otići još i dalje. Novi C3 ima tako sve argumente za osvajanje kupaca: zategnutije linije, visoku razinu kvalitete završne obrade, inteligentnu arhitekturu koja omogućuje prostornost van normi ostajući pritom jedno od najkompaktnijih vozila na tržištu, ali jednako tako i izvanrednu udobnost i ponašanje na cesti bilo u gradu ili na otvorenoj cesti. Ove karakteristike na najvišoj razini u segmentu omogućuju novom C3 da preuzme ulogu prvog automobila u obitelji i središnjeg vozila flotne prodaje.

No, novi C3 nudi još i više. Zahvaljujući svom vjetrobranskom staklu Zenith, on je jedinstven. Osim mnogo svjetla u kabini i preglednosti koju donosi, ovo vjetrobransko staklo omogućuje putnicima u našem Visiodriveu da dožive potpuno novo automobilsko iskustvo. Citroen s novim C3 otvara put prema novom automobilskom svijetu, svijetu u kojem razum i odgovornost ustupaju mjesto novim automobilskim užicima, novim emocijama." rekao je Vincent Besson, direktor za proizvode i tržišta,

- - - IZDVOJITE MINUTU I PODRŽITE REP.HR - - -

Ako redovito posjećujete rep.hr, vjerojatno ste svjesni da objavljujemo niz članaka koji sadrže zanimljive i društveno korisne informacije. Nastojimo ukazati na nepravilnosti i prevare, promovirati uspjehe informatičara na natjecanjima, predstaviti nove projekte i inicijative i pružiti niz drugih informacija. Iako portal ima određene marketinško-prodajne aktivnosti, proizvodnja takvog sadržaja košta i - kao i drugim medijima - dodatni izvor prihoda pomogao bi u daljnjem rastu i razvoju. Brojni portali uveli su proteklih mjeseci zaključavanje članaka i pretplatu, a mi smo se odlučili za opciju dobrovoljnih priloga za koje se izdaju računi.

Podržati nas možete već s pet kuna, na što trebate potrošiti manje od minute. Dovoljno je izabrati sličicu s jednim od ponuđenih iznosa, a nakon toga u novom prozoru izabrati način plaćanja. Radi jednostavnosti i brzine plaćanja, podržane su mobilne aplikacije KEKS Pay, Aircash i Settle te kriptovalute. Uplata se realizira putem partnerske tvrtke Neoinfo i sustava mobilepaymentsgateway.com Sustav za plaćanja je trenutnu u testnoj fazi te se ispričavamo ako u početku bude nekih nesavršenosti. Ako uočite nekakav nedostatak ili vas zanima više informacija o sustavu možete nas kontaktirati na info@rep.hr

Izaberite iznos podrške:
     

Auto test - Citroen Nemo: Pliva kao riba u vodi

Citroen Nemo 1.4 HDi slobodno možemo nazvati najboljim automobilom na auto testovima ovog portala do sada, a ovaj auto je ujedno i jedini poznati primjer da poznata rečenica „dabogda im'o pa Nemo“ može značiti i nešto dobro.