Noć muzeja 2009. u 31. hrvatskom gradu

Noć muzeja 2009. u 31. hrvatskom gradu

Noć muzeja polako postaje svakogodišnje događanje u koje se uključuje sve više muzeja i gradova - ove godine uključivat će 70-ak muzeja, a održat će se 30. siječnja 2009. godine od 18 sati do 1 ujutro sljedećeg dana.

Bogati programi "Noći muzeja" bit će realizirani u muzejima i galerijama u 31 gradu: Biogradu na Moru, Bjelovaru, Čakovcu, Dubrovniku, Đakovu, Gornjoj Stubici, Gospiću, Karlovcu, Kastvu, Kaštel Lukšiću, Klisu, Koprivnici, Krapini, Makarskoj, Opatiji, Osijeku, Požegi, Puli, Rijeci, Samoboru, Sisku, Slavonskom Brodu, Splitu, Šibeniku, Trakošćanu, Umagu, Vidu (Metković), Virovitici, Vukovaru, Zadru i Zagrebu.

Ulaz u sve muzeje koji sudjeluju je besplatan, kao i prateći programi i popratni materijali.

Hrvatsko muzejsko društvo u suradnji sa ZET-om i ove godine u Zagrebu osigurava i besplatni prijevoz tramvajima linije Noći muzeja i mini-busevima po rasporedu priloženom u svome programu.

Na liniji kretanja posjetitelja muzeja produženo je radno vrijeme ugostiteljskih objekata (do 01.00), te će ti objekti biti označeni zaštitnim znakom Noći muzeja.

- - - IZDVOJITE MINUTU I PODRŽITE REP.HR - - -

Ako redovito posjećujete rep.hr, vjerojatno ste svjesni da objavljujemo niz članaka koji sadrže zanimljive i društveno korisne informacije. Nastojimo ukazati na nepravilnosti i prevare, promovirati uspjehe informatičara na natjecanjima, predstaviti nove projekte i inicijative i pružiti niz drugih informacija. Iako portal ima određene marketinško-prodajne aktivnosti, proizvodnja takvog sadržaja košta i - kao i drugim medijima - dodatni izvor prihoda pomogao bi u daljnjem rastu i razvoju. Brojni portali uveli su proteklih mjeseci zaključavanje članaka i pretplatu, a mi smo se odlučili za opciju dobrovoljnih priloga za koje se izdaju računi.

Podržati nas možete već s pet kuna, na što trebate potrošiti manje od minute. Dovoljno je izabrati sličicu s jednim od ponuđenih iznosa, a nakon toga u novom prozoru izabrati način plaćanja. Radi jednostavnosti i brzine plaćanja, podržane su mobilne aplikacije KEKS Pay, Aircash i Settle te kriptovalute. Uplata se realizira putem partnerske tvrtke Neoinfo i sustava mobilepaymentsgateway.com Sustav za plaćanja je trenutnu u testnoj fazi te se ispričavamo ako u početku bude nekih nesavršenosti. Ako uočite nekakav nedostatak ili vas zanima više informacija o sustavu možete nas kontaktirati na info@rep.hr

Izaberite iznos podrške:
     

Noć muzeja 2010.

Manifestacija Noć muzeja tijekom koje su posjeti muzejima besplatni ove godine održat će se 29. siječnja od 18 sati do 1 poslije ponoći.