Agencija portali organizirala prodaju za šest portala

Agencija portali organizirala prodaju za šest portala

Specijalizirani web portali okupili su se danas pod palicom prodajnog stručnjaka Tomislava Cara, kako bi na press konferenciji predstavili grupaciju "Agencija portali", u sklopu koje će se zajednički savjetovati i pomagati u vezi svih aspekata web poslovanja s naglaskom na prodaju oglasnog prostora.

Web portali koji trenutno čine agenciju su Croatia-Croatia.eu, klinfo.hr, marla.bloger.hr, studentski-oglasnik.hr, supermarketi.info i webmajstori.net, a iz riječi Tomislava Cara nije posve jasno hoće li se grupacija s vremenom proširiti na druge portale ili ne.

Članove upravnog odbora nove agencije čine Domagoj Šojat, Marko Radelić, Daniel Maratović, Višnja Željeznjak i Nives Stepinac-Grgurić, a zajednička prodaja koju će voditi Tomislav Car započet će već u ponedjeljak. 

Tomislav Car organizira prodaju oglasnog prostora za nekoliko portala?

Nekoliko manjih hrvatskih web portala i poznatijih blogera ujedinilo se ovih dana u projekt čija će svrha navodno biti udružena prodaja oglasnog prostora.

Projekt Tomislava Cara zove se Agencija Portali

Agencija Portali ime je projekta čija je svrha zajedničko obraćanje specijaliziranih portala oglašivačima, a čiju prodaju će voditi Tomislav Car.