T-mobile i Carnet ponudili jeftiniji bežični internet

Nakon VIP-a i Tele2 i T-mobile sklopio je ugovor s Carnetom kako bi članovima akademske zajednice i onima u sustavu osnovnog i srednjeg školstva ponudio jeftiniji pristup bežičnom internetu.

Usluga, komercijalnog naziva Stick2CARNet, pokrenuta je 4. ožujka a nudi mogućnost bežičnog spajanja na CARNet mrežu korištenjem HSDPA, UMTS, EDGE i GPRS tehnologije tvrtke T-Mobile Hrvatska te je dostupna na cijelom području Republike Hrvatske.

Usluga Stick2CARNet temeljena je na Mobile Internet tarifnim modelima T-Mobilea te nudi 50 posto povoljniju mjesečnu naknadu za iste pakete prijenosa podataka. Tako omogućava 500 MB mjesečnog prometa  uz mjesečnu naknadu od svega 50 kn – umjesto 100 kuna kolika je u tarifnom modelu Mobile Internet 500 MB. Mobile Internet 1 GB u usluzi Stick2CARNet  nudi  1GB mjesečnog prometa za 100 kn naknade umjesto 200 kn, a 3GB mjesečnog prometa dostupno je uz naknadu od 150 kn. Osim toga, svaki korisnik koji potpiše ugovor na 24 mjeseca u promotivnom razdoblju do 16. svibnja moći će iskoristiti poklon bon u vrijednosti od 500 kn za kupnju prijenosnog računala.

Za ostvarivanje veze koristi se autentikacijska i autorizacijska infrastruktura sustava znanosti, osnovnog i srednjeg školstva i visokog obrazovanja AAI@EduHr.

- - - IZDVOJITE MINUTU I PODRŽITE REP.HR - - -

Ako redovito posjećujete rep.hr, vjerojatno ste svjesni da objavljujemo niz članaka koji sadrže zanimljive i društveno korisne informacije. Nastojimo ukazati na nepravilnosti i prevare, promovirati uspjehe informatičara na natjecanjima, predstaviti nove projekte i inicijative i pružiti niz drugih informacija. Iako portal ima određene marketinško-prodajne aktivnosti, proizvodnja takvog sadržaja košta i - kao i drugim medijima - dodatni izvor prihoda pomogao bi u daljnjem rastu i razvoju. Brojni portali uveli su proteklih mjeseci zaključavanje članaka i pretplatu, a mi smo se odlučili za opciju dobrovoljnih priloga za koje se izdaju računi.

Podržati nas možete već s pet kuna, na što trebate potrošiti manje od minute. Dovoljno je izabrati sličicu s jednim od ponuđenih iznosa, a nakon toga u novom prozoru izabrati način plaćanja. Radi jednostavnosti i brzine plaćanja, podržane su mobilne aplikacije KEKS Pay, Aircash i Settle te kriptovalute. Uplata se realizira putem partnerske tvrtke Neoinfo i sustava mobilepaymentsgateway.com Sustav za plaćanja je trenutnu u testnoj fazi te se ispričavamo ako u početku bude nekih nesavršenosti. Ako uočite nekakav nedostatak ili vas zanima više informacija o sustavu možete nas kontaktirati na info@rep.hr

Izaberite iznos podrške:
     

CARNet i Tele2 studentima ponudili jeftiniji mobilni internet

Suradnja mobilnog operatera Tele2 i hrvatske istraživačke mreže CARNet dovela je do daljeg pada cijena mobilnog interneta, javlja Seebiz.eu.