Telltale Games besplatno dijelio epizodu Monkey Islanda

Ponuda za besplatni download prve od pet epizoda igre Tales of Monkey Island vrijedila je do danas, 20.9. u devet sati ujutro, a iskoristili su je i neki posjetitelji ovog portala, s obzirom da smo ovaj članak objavili nekoliko sati prije spomenutog roka.

Za besplatno preuzimanje ove igre čiji je setup file težio 188 MB, trebalo je samo upisati svoj email i lozinku na na adresi http://www.telltalegames.com/playlikeapirate

Vrijeme za preuzimanje besplatne igre je nažalost bilo kratko, no nadamo se da će Telltale Games organizirati neku sličnu mogućnost i u budućnosti, zbog čega savjetujemo praćenje njihovog Facebook ili Twitter kanala.

- - - IZDVOJITE MINUTU I PODRŽITE REP.HR - - -

Ako redovito posjećujete rep.hr, vjerojatno ste svjesni da objavljujemo niz članaka koji sadrže zanimljive i društveno korisne informacije. Nastojimo ukazati na nepravilnosti i prevare, promovirati uspjehe informatičara na natjecanjima, predstaviti nove projekte i inicijative i pružiti niz drugih informacija. Iako portal ima određene marketinško-prodajne aktivnosti, proizvodnja takvog sadržaja košta i - kao i drugim medijima - dodatni izvor prihoda pomogao bi u daljnjem rastu i razvoju. Brojni portali uveli su proteklih mjeseci zaključavanje članaka i pretplatu, a mi smo se odlučili za opciju dobrovoljnih priloga za koje se izdaju računi.

Podržati nas možete već s pet kuna, na što trebate potrošiti manje od minute. Dovoljno je izabrati sličicu s jednim od ponuđenih iznosa, a nakon toga u novom prozoru izabrati način plaćanja. Radi jednostavnosti i brzine plaćanja, podržane su mobilne aplikacije KEKS Pay, Aircash i Settle te kriptovalute. Uplata se realizira putem partnerske tvrtke Neoinfo i sustava mobilepaymentsgateway.com Sustav za plaćanja je trenutnu u testnoj fazi te se ispričavamo ako u početku bude nekih nesavršenosti. Ako uočite nekakav nedostatak ili vas zanima više informacija o sustavu možete nas kontaktirati na info@rep.hr

Izaberite iznos podrške:
     

The Secret of Monkey Island doživio remake

Legendarna računalna igra The Secret of Monkey Island doživjet će svoje novo izdanje, a čini se da će pokrenuti i novi trend na tržištu računalnih igara.

Izašao Tales of Monkey Island

Guybrush Threepwood ovog mjeseca doživljava veliki come-back: nakon devet godina pauze, ovog mjeseca izlaze već najavljeni remake legendarne igre Secret of Monkey Island, ali i nova igra Tales of Monkey Island koju su zajedno proizveli telltalegames i LucasArts.