Kategorija: Tvrtke i tržišta

Perpetuum Mobile u predstečajnom postupku | Tvrtke i tržišta | rep.hr
Tvrtke i tržišta

Perpetuum Mobile u predstečajnom postupku

TrustPort: Plaćeni antivirusni softver ima perspektivu

TrustPort: Plaćeni antivirusni softver ima perspektivu | Tvrtke i tržišta | rep.hr

Iako neka predviđanja govore da je plaćanje antivirusnih rješenja stvar prošlosti, najnovije istraživanje TrustPorta, proizvođača antivirusnog softvera i aplikacija za mobilne platforme, ukazuje na drugačije trendove.

UX Passion traži pomoć u izboru imena za novi Wall of Tweets

Hrvatski startup UX Passion pozvao je putem društvenih mreža sve zainteresirane da sudjeluju u izboru imena za novu verziju njihovog Wall od Tweets.

Apple platio 21 milijun dolara za izgled sata u iOS-u 6

Apple platio 21 milijun dolara za izgled sata u iOS-u 6 | Tvrtke i tržišta | rep.hr

 Tvrtka Apple platila je 21 milijun dolara kako bi licencirala izgled sata koji se bez dozvole koristio u njihovom operativnom sustavu iOS 6.  

Combis Finance Day: Kako učinkovito planirati i uštedjeti u poslovanju?

Upravljanje informacijama i rezultatima te njihova optimizacija neizostavne su sastavnice planiranja poslovanja, a tu od iznimno koristan može biti hibridni model poslovnog izvještavanja, o čemu je na petom Combis Finance Dayu govorila Ivona Žagar.

Combis Finance Day: Nova rješenja za optimizaciju poslovanja

Regionalni sistem integrator Combis po peti put organizirao je Combis Finance Day, tradicionalno mjesto susreta financijskih institucija i ICT tehnologije.

 

Kraš predstavio novu augmented aplikaciju EkoPark

Kompanija Kraš u suradnji sa social media agencijom Drap predstavila je danas novu augmented aplikaciju EkoPark koja povezuje popularni brand Životinjsko carstvo s nedavno izgrađenim Krašogradom - ekoparkom Kraša u Bratini.

Iskonovcima još brži Internet

Korisnici Iskon.TV-a u narančastoj zoni (ULL) od sada mogu koristiti veće internet brzine bez dodatne naknade za vrijeme dok im je ugašen TV prijemnik odnosno set-top box.

IT projekti dobili poticaje Ministarstva turizma

IT projekti dobili poticaje Ministarstva turizma | Tvrtke i tržišta | rep.hr

Ministarstvo turizma objavilo je nedavno popis programa koji su osvojili poticaje "Inovativni turizam", a među njima je i znatan broj IT projekata.  

Počinje emitiranje studentske televizije!

Počinje emitiranje studentske televizije! | Tvrtke i tržišta | rep.hr

Prva hrvatska studentska televizija čije emitiranje starta sutra u 19 sati, predstavljena je danas na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu.

Hrvatske IT tvrtke ponovno idu u Azerbajdžan

Hrvatske IT tvrtke ponovno idu u Azerbajdžan | Tvrtke i tržišta | rep.hr

Hrvatska gospodarska komora i ove godine organizirala je nastup IT tvrtki na Bakutel sajmu koji će se održati od 6. do 9. studenog ove godine u Azerbajdžanu.  

Objavi oglas

Procedura je jednostavna – dovoljno je poslati logo tvrtke i sadržaj oglasa na posao@rep.hr i isti ćemo objaviti tijekom toga ili sljedećeg dana.